| Xenia16 a întrebat:

am un trandafir in ghiveci in apartament.Si am grija de el de la un ghiveci mic l-am mutat la unul mai mare sa aiba loc sa isi intinda radacinile, ii mentin temperatura optima intre 16-24 grade, aerisesc de vreo 4 ori camera pe zi ii dau apa cu vitamine special pentru trandafir, singura problema ar fi lumina ca este inorat si are decat de la bec.Sunt 9 bulbi in total si 2 infloriti si 3 dintre ei se ofliesc si nu imi doresc asta deloc pentru ca nu vreau sa se oflieasca si intrebarea mea este de ce se ofliesc? Trebuie mutati in. terasa? Dupa parerea mea e prea frig, va rog mult ajutati-ma.Dau funda

Răspuns Câştigător
| stejara2 a răspuns:

Draga xenia, dupa cum ne povestesti tu, problema principala ar fi ca nu ai lumina naturala mai multe ore pe zi, orice planta,, cere "din cand in cand si lumina naturala, acum este caldut afara, ai putea scoate ghiveciul pe balcon, sa se bucure si plantuta ta de razele blande ale soarelui, sa infloreasca!
Iti doresc succes! Pentru lumina artificiala te sfatuiesc sa nu folosesti besc economic, ci din cel normal.

3 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Poate e mai bine sa o tii pe pervaz, la fereastra.Eu am salvat asa o floare.

| ElenaIsabella02 a răspuns:

Da,ar fi bine sa-l muti undeva unde poate respira:pe terasa, pe pervaz, undeva unde poate lua aerul de afara, aerul curat.

| RasadPlant a răspuns:

1 la mana dintre care cel mai important lipsa lumini estecea mai importanta ori pui un bec mare sai ofere lucsi necesari la dezvoltarea bobocilor floriferi. Crede-ma sunt producator de flori Funda daca vrei! contacteaza-ma la adresa de web site: rasadplant.com