| Ioana2526 a întrebat:

Hi guys! Recent m-am mutat in sectorul 2 din București și am o problemă cu gunoiul. Nu pot folosi ghena din bloc (este permanent înfundată și foarte mică), iar afară găsesc doar coșuri de stâlp. Știu că în sectorul 3 există niște ghene mai mari, mai sunt pe undeva in sectorul 2?
Plus că pentru o familie, gunoiul se strânge destul de repede și nu pot să îl pun doar in punguțe mici.
Mulțumesc, orice sfat este binevenit happy

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Intreaba un vecin/vecina, fiindca sectorul 2 este destul de mare si este posibil ca fiecare bloc sau ansamblu de blocuri, sa aiba si o curte interioara unde au ghenele.

| sierra1 a răspuns:

"Nu pot folosi ghena din bloc este permanent înfundată... Mulțumesc, orice sfat este binevenit"

păi o ataci dimineața pe răcoare, până s-o înfunde vecinii

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună nu ai spus un lucru important te ai mutat in sectorul 2 in chirie sau ti ai cumpărat apartament, problema cu gheena se poate rezolva fie la administrator cand platesti fie vorbesti cu femeia de serviciu si sa i spui ca este datoria ei sa curete si sa desfunde gheena, iar al treilea mod este daca vezi ca sunt nesimțiti vecinii si infunda gheena lasi gunoiul in sac menajer lîngă gheena ca nu ai cum sa il arunci pe topogan, si asta este ca asa se intimplă la toate blocurile unii infunda gheena ca nesimtitii altii lasa lîngă gheena sau mai sunt o categorie care arunca pe geam sacul de gunoi.

| Brizbriz a răspuns:

Mergi jos, si pui gunoiul in fata usii care da spre ghena de gunoi
daca il pui in pungi, usor de manipulat, nimeni nu o sa aiba nimic de comentat

| Iote a răspuns:

Nu ar fi mai bine sa vorbesti cu Administratia sa goleasca mai des ghena? Dar mai ales sa faca o desfundare si o igienizare serioasa. Ca maine, ne vei intreba cum sa scapi de gandaci.
Cosurile stradale sunt pentru trecatorii care arunca o batista, un ambalaj de napolitana, gunoaie mici.