| Sara a întrebat:

Hi, vreau sa fac deasupra unei bolti in unul din holurile casei o asa zis a expozitie de clovni. Nu gasesc alt termen acum. Deci, ce vreau sa fac, am un clov viu colorat din lemn deocamdata, m am gandit sa scot niste poze si sa cumpar 2 rame si sa le asez pe langa acel clovn agatat. Dar voi ce parere aveti? Bine, fotografiile nu insemnand doar fata unui clovn, ci chiar secvente corespunzatoare dintr un spectacol de circ. Va intreb, ramele sa fie diferie? Sau identice? Varul este portocaliu din hol, am cuierul si dulapul de cuier bleu cu portocaliu, deci ramele ce culori s ar potrivi
? O seara excelenta. daca aveti alte pareri, sfatuiti ma. Vreau sa fie ceva nou si toti cei ce ma viziteaza sa ramana uimiti.

Răspuns Câştigător
| Silvia a răspuns:

Eu as opta pentru rame atat de modele diferite, cat si de culori.Culori vii, precum verdele deschis, rozul, galbenul...big grin

3 răspunsuri:
| bOom a răspuns:

Mai bine sa fie identice ramele.

| BabyRosse a răspuns:

Eu sunt de acord cu @silvia.Si mi se pare o idee super.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totul este colorat, ceea ce ok, se potriveste temei. Dar as fi mers pe rame albe si late, tocmai pentru a asigura un spatiu neutru intre peretele portocaliu si poze (banuiesc viu colorate). Si daca holul nu este foate bine luminat, cu atat mai mult.