Mai mult ca sigur exista. Stiu cazuri in care la 30 ani bucataria e ca noua si respectiva comanda prin aplicatii sau merge la market sa ia gata gatit. Nu e imposibil sa faca asta pana la 50
Oh, da, desigur ca sunt. Depinde ce intelegi prin "descurcat in viata" pentru ca termenul asta poate avea o multitudine de intelesuri.
Nu exista om sa nu fi gatit niciodata.
Una e sa stii sa gatesti(sa stii si sa iti iasa o multime de retete) si alta este sa faci de mancare, ceva inghetat, ceva instant, o omleta, un sendvis, asa mai departe.
Nimeni nu moare de foame pe lumea asta.
Stilul de viață sănătos pentru o femeie care se îngrijește și e frumoasă e să nu stea în bucătărie.
Acuma sa nu gateasca de loc nu cred, dar care sa nu știe da, și chiar cunosc câteva.
Am o cunoștință ce depășește 50 de ani și nu părăsește nici un cartof cum trebuie.Copii i-au învățat de mici sa facă mâncare sau mâncau pe la rude, iar pe ea o rupea soțul cu bătaia pana au divorțat.
Bine, mai sunt și femeile astea de "afaceri" ce nu gătesc doar comanda ca au bani.Dar chiar și o doamna știe sa facă, cate ceva, doar ca nu are timp.In schimb putorile...
Eu am 28 și fac foarte multe feluri de mancare.Intr-adevar,nu prea îmi place sa fac chestii de patiserie sau prăjituri și nici fructe de mare nu prepar.Dar daca sunt nevoita sa fac învăț foarte repede.
Nu am cunoscut, dar totuși, de ce nu ar găti? Dacă nu au dizabilități care să le încurce, nu e nicio mare filosofie gătitul ăsta încât să te ferești de el ca de ciumă toată viața