| BiraSorina a întrebat:

Hristos a înviat! Sunt femei și peste 50 de ani care nu au gătit niciodată? Sau descurcat în viață?

Răspuns Câştigător
| UserRo10 a răspuns:

Mai mult ca sigur exista. Stiu cazuri in care la 30 ani bucataria e ca noua si respectiva comanda prin aplicatii sau merge la market sa ia gata gatit. Nu e imposibil sa faca asta pana la 50

9 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Oh, da, desigur ca sunt. Depinde ce intelegi prin "descurcat in viata" pentru ca termenul asta poate avea o multitudine de intelesuri.

| Miruna333 a răspuns:

Nu exista om sa nu fi gatit niciodata.
Una e sa stii sa gatesti(sa stii si sa iti iasa o multime de retete) si alta este sa faci de mancare, ceva inghetat, ceva instant, o omleta, un sendvis, asa mai departe.
Nimeni nu moare de foame pe lumea asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care nu au gătit niciodată nu cred că sunt. Orice om cred că măcar de 3 ori în viața asta a gătit un fel de mâncare, oricât de simplu ar fi. Că i-a reușit sau nu, asta e alta poveste.

| anonim3247 a răspuns:

Unele femei nu gătesc și cumpără mâncare gătită.

| anonim3247 a răspuns (pentru anonim3247):

Stilul de viață sănătos pentru o femeie care se îngrijește și e frumoasă e să nu stea în bucătărie.

| Freya1 a răspuns:

Acuma sa nu gateasca de loc nu cred, dar care sa nu știe da, și chiar cunosc câteva.

Am o cunoștință ce depășește 50 de ani și nu părăsește nici un cartof cum trebuie.Copii i-au învățat de mici sa facă mâncare sau mâncau pe la rude, iar pe ea o rupea soțul cu bătaia pana au divorțat.
Bine, mai sunt și femeile astea de "afaceri" ce nu gătesc doar comanda ca au bani.Dar chiar și o doamna știe sa facă, cate ceva, doar ca nu are timp.In schimb putorile...

Eu am 28 și fac foarte multe feluri de mancare.Intr-adevar,nu prea îmi place sa fac chestii de patiserie sau prăjituri și nici fructe de mare nu prepar.Dar daca sunt nevoita sa fac învăț foarte repede.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Nu am cunoscut, dar totuși, de ce nu ar găti? Dacă nu au dizabilități care să le încurce, nu e nicio mare filosofie gătitul ăsta încât să te ferești de el ca de ciumă toată viața laughing

| MironMihaela a răspuns:

Da..printesele sau reginile!

| Michele7 a răspuns:

Da, cunosc o femeie care mănâncă numai la restaurante! big grin

Întrebări similare