| alexandra_8635 a întrebat:

Ieri a murit totu meu intru-n acident de masina maine il inmormanteaza si nu mai are viata pentru mine rost totul sa intors in potriva mea saptamana viitoare am operatie asa ca luna viitoare ma duc in franta sa imi refac viata.
e o idee buna?

Răspuns Câştigător
| lauuuuuuuuuuu a răspuns:

Jur ca esti cea mai tampita fiinta din tara asta! acum imi pare rau ca mi-am cerut scuze de la tine ca te-am injurat. am crezut ca esti mai saraca cu duhul si mi-a parut rau de tine. ai dovedit ca esti o cretina analfabeta si ne****a! cum dracul sa te ia, de acum 3 luni, l-ai convins pe sotul tau sa faci un copil, ai facut si copilul, l-ai si alaptat, a si murit acum 2 luni si ieri ti-a murit si sotul? si azi vrei sa iesi la agatat?! mai ii prostesti si pe astia de pe site-ul asta sa-ti mai si raspunda la tampeniile tale? spune-ne ce dracu vrei si lasa-ne-n pace parasut-o! cititi-i si voi toate intrebarile pe care le-a postat aici, sa va convingeti despre personalitatea acestei idioate. nici nu-mi dau seama la cine ar trebui sa mearga... la psihiatru sau psiholog. oricum i-ar innebuni pe amandoi. poate la PUF

13 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna seara! tu te joci cu nervii nostri? ori ne pui la incercare sa vezi cum reactionam? pana la urma e treaba ta ce faci cu viata ta, dar sa iti moara sotu, si sa zici ca deja pleci si iti refaci viata...ori ai vrut sa pui intrebarea la Amuzante? cred totusi ca e o gluma.

caramela
| caramela a răspuns:

Stai ca nu inteleg un lucru, am citit intrebarile tale, pe 13 septembrie ai postat o intrebare, ai zis ca acum 2 luni a murit copilul tau si ai divortat, ca esti bolnava...dar fama sa inteleg, daca al tau copil a murit, acum zici ca a murit si tatal copilului tau(ex sotul) pentru ca ai zis ca ai divortat, atunci te intreb, atat de mult suferi tu moartea ingerasului tau ca vrei sa iti refaci viata? nu te judec pentru ca nu sunt eu in masura, dar cred ca Justitia Divina are tot dreptul sa te judece, si nu cred ca iti va fi bine...cel putin taci si faci, nu mai dezvalui tot ce vrei sa "realizezi" dupa moartea celor dragi, ma rog, nu sunt medic, psiholog si nici parapsiholog, dar suntem aici pentru a da unele sfaturi, cei ca mine aveam o relatie stabila si o fam fericita si pot sa imi dau cu parerea despre ce e bine ori rau, totusi gandesc ca este o gluma si vei reveni asupra deciziei tale, o zi cat mai placuta si fie ca bunul Dumnezeu sa te luminezewave

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy deci uite cum stau lcrurile, tu pe data 22 martie 2011 ai pus intrebarea asta:

Am aproape 20 de ani si se inpinesc aproape 5 ani de cand sunt in preuna cu iubitu meu si nu stiu ce sa ii iau pentru ziua in care ne-am cunoscut ceva haios nu e prea romantic.Tu ce sfat imi dai?
apoi pe data de 23 03 2011 ai pus intrebarea asta:

Daca as vrea un copil si as face sex la 19 ani a fi bine? ce credeti a trebui sa fac sex la 19 ani?
pe data de 26 03 2011

Buna sunt alexandra sunt casatorita si mi-am inchet studiile nu am fost a facultate si mi-a parut rau eu am crezut ca aceasta decizie a fost una buna sa imi inchei studiie.voi ce credeti a fost o idee buna? si lista poate continua, tu te contrazici in intrebarile tale draga Alex.nu am nimic cu tine, dar ba esti casatorita, ba esti logodita, ba esti de 5 ani cu prietenu, apoi intrebi daca poti sa faci sex la 19 ani, dar daca tu zici ca ai aproape 20 de ani, si 5 de cand esti cu iubitu, sa inteleg ca nu ati facut sex? ba tu vrei copil, el nu vrea, apoi zici ca a murit copilul tau, ba zici ca esti bolnava, apoi zici ca ai divortat, ba a murit sotu, acum vrei sa iti refaci viata...Doamne iarta-ma, dar ce ar trebui sa intelegem? ca iti bati joc de noi toti cei care vrem sa venim cu un ajutor cat de cat benefic celor care ne cer parerea si sfatul? daca vrei sa faci glume exista rubrica: Trivia/Amuzante, nu stiu ce sa cred/credem, elucideaza tu aceasta dilema...papa si Domnu sa te lumineze sa revii cu picioarele pe TERA

| a1doru a răspuns:

Decat sa te duci in franta, mai bine du-te la Balaceanca.numai cei de acolo ar putea sa te ajute sa-ti ''refaci'' viata rolling on the floorrolling on the floor

| redtulip a răspuns:

Deci...in 29 martie sotul tau vroia copil iar in 13 septembrie copilul era mort de 2 luni deja bolnav, tu anuntandu-i moartea in ziua in care erai deranjata si de tastatura ta care nu mergea bine. Explica cum ai nascut in termenul dintre 29 martie si 13 septembrie dar mai scadem 2 luni in care copilul era deja mort. Deci daca ai ramas gravida in 30 martie tu ai nascut copilul peste 4 luni iar asta draga mea este total neadevarat. Ai mare grija si nu te juca cu focul fiindca soarta poate sa fie mai mult decat surprinzatoare. Pacat ca te afli pe acest site unde poti discuta chiar lucruri interesante, reale si de mare ajutor. Dumnezeu sa te ocroteasca si sa iti lumineze mintea.

| lauuuuuuuuuuu a răspuns:

Asta le intrece pe toate! eu te injur si tu-mi dai funda! nu mai inteleg nimic

| cuore a răspuns:

Nu cred ca meritai sa se casatoreasca cu tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Shut the fuck up!

| treideca44 a răspuns:

Deja te gandesti sa iti refaci viata? inseamna ca l-ai iubit mult mult

| goodbyee a răspuns:

Esti mai tampita decat elasexygagicalaughing

| alexandra_8635 explică:

L-am iubit dar viata merge inainte intr-adevar am 22 de ani sunt tanara dar totus asta e

De ce?

Lauuuuuuuuuuu tu ai proble pshiologice
ai ceva cu mine o sa regreti te voi da in judecata