| iuli96 a întrebat:

Imi miroase hainele foarte urat si le-am spalat cu multe feluri de dero

Răspuns Câştigător
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Alege un singur tip de detergent si limpezeste-le bine.In plus nu trebuie uscate intr-un mediu inchis, daca in acest mediu exista umezeala sau aburi.

9 răspunsuri:
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Foloseste balsam pentru rufe sau cateva picaturi de ulei parfumat in apa de clatire! Nu lasa rufele intinse mai mult decat este necesar! S-au uscat, le-ai si strans, calcat unde este cazul, impachetat si dulap ( unde ideal ar fi sa ai cateva pliculete parfumate sau sapunuri, cum tinea bunica) happy

| mona a răspuns:

Spala hainele cu ariel si foloseste un balsam de rufe

| Pricked a răspuns:

Mai incearca sa le speli o data.

P.s.: Daca tot continua sa miroasa, schimba-ti garderoba. Asta e singura solutie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Asta-i culmea, poate nu s-au spălat calumea, nu trebuie să le speli cu mai multe feluri de dero, este suficient cu un tip de dero, acela să fie de calitate şi să spele bine hainele.
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Transpiri foarte mult si ai transpiratia iute? Mirosul transpiratiei s-a imbibat in haine? Asta ar putea fi cauza pentru care mirosul nu iese. Incearca sa le tii in apa cu otet citeva ore apoi spala-le normal.

| MrAnderson a răspuns:

Salut,

Depinde de mediul in care le-ai purtat. Daca te-ai afumat cumva, e mai greu sa iasa mirosul. Sau poate le-ai patat cu ceva hidrocarburi, sau ma rog...
Spala-le de mai multe ori, si foloseste balsam de rufe. Detergentul curata, dar nu scoate asa de bine mirosurile puternice.

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

Stiu ca intrebarea e veche. Daca nu ai masina de spalat electrica sau nu stii sa lucrezi cu ea(cu ce program ), nu te mai chinui. Cauta o spalatorie c h i m i c a si se rezolva pentru ca folosesc temperaturi mari si substante profesionale(detergenti )

| Ironicnαme a răspuns:

Bună!
''miros hainele'', înainte de răspuns.
Înseamnă că nu le-ai clătit corect. Nu au cum să miroasă spălate cu multe feluri de Dero. Recomand Ariel, sau capsule.
Baftă!

| PurceluAtomic a răspuns:

6 cai?