anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi palpaie neonul cand intrerupatorul este inchis. de ce?

12 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Cel mai probabil sunt legate gresit firele in doza, astfel ca in loc sa ai intrerupatorul pe faza, il ai pe nul.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
La sursa de alimentare a neonului este problema, rotește-l mai bine.
Pa, pa.

| relian a răspuns:

Pilpiie becul, tubul ala sau ce forma are, adica este nou acest bec sa inteleg? Daca asaeste atunci devina este balastru.deci ala trebuie schimbat.Sau daca are un starter in caz ca este tub din ala lunga, ca acele lampi asa au strater pus separat de tub si poate sa fie si ala defect. Daca nu este straterul atunci balaterul este de vina cu siguranta.Si cit costa ala nu stiu dar probabil costa pe aproape cit ai cumpara o lampa noua.Cauta si vezi cit costa si daca este ieftin cumpara si schimbal.Dar vezi voltaju, ori il desfaci si mergi cu el cind cumperi altu nou.Bafta

| EuAli a răspuns:

Trebuie sa spargi(pur si simplu)ledul acela mica de pe intrerupator.
Desfaci carcasa intrerupatorului si introduci cu putere surubelnita unde e situat led-ul de pe intrerupator
O zi buna!

| Iulian1992 a răspuns (pentru EuAli):

Am scos ledul si tot palpaie ...neonul e nou

| EuAli a răspuns (pentru Iulian1992):

Atunci e defect

| Iulian1992 a răspuns (pentru EuAli):

Asta inseamna ca trebuie sa schimb neonul? sad

| EuAli a răspuns (pentru Iulian1992):

Da sad

| Marin_Preda_1949 a răspuns (pentru Iulian1992):

S-ar putea ca faza sa alimenteze direct locul de lampa, verifica!
Daca este asa schimba alimentarea - nulul de retea la locul de lampa si faza in intrerupator.

| Melymonade a răspuns:

Este defect tongue

| georgiana1316 a răspuns:

Inseamna ca priza nu face un circuit perfect inchis.Este unul deschis si asta inseamna ca trebuie sa chemi un electrician.

| Marin_Preda_1949 a răspuns:

Schimba alimentarea cu curent electric, faza in intrerupator si nulul la locul de lampa - neon!