| Frrramboise a întrebat:

In sfarsit mi-am convins parintii sa ma lase sa imi redecorez camera,(singura, fireste)!
dar nu prea am idei, si habar nu am cu ce sa incep!
Va rog sa ma ajutati si va promit o fundita maaare si frumoasa pentru cele mai bune sfaturi! love struck
ma bazez pe voi, ca de obicei

Răspuns Câştigător
| chocolate3755 a răspuns:

Ai putea sa pui un panou facut de tine pe care sa lipesti poze cu tine si prietenii tai si cele mai frumoase momente petrecute impreuna, decorazati camera cu cit mai multe obiecte care au valoare sentimentala, suvenire, ai putea intr-un dulapior micut sa pui toate chestiile alea pentru fete(cosmetice, absorbante...), in altul reviste si te sfatui sa iti decorezi cu origami lucky star, iata linkul de unde poti invata cum sa o faci(e foarte usor) http://www.youtube.com/watch?v=u4Woj9oP3AI si arata cam asa http://farm4.static.flickr.com/3202/3020030140_ac97b474a8.jpg
sper ca te-am ajutat, succes

5 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Uite eu am decorat camera fetei mele cu un perete roz si unul galben, iar tavanul tot galben, incearca sa decorezi cu cat mai multe flori mai ales ca esti fata, daca iti plac maimutoiii de plus poti sa decorezi si cu ei, putini, nu intr-un numar mare.

| mami a răspuns:

Saruta un perete cu toate nuantele de ruj pe care le detii
sau fa rame imaginare din urme de buze pe perete si lipeste cate o poza in mijloc

| Incubus a răspuns:

Din avatarul tau nu pot sa cred decat ca iti place rozul(o persoana cu o personalitate puternic feminina) din punctul meu de vedere daca abia ai reusit sa iti convingi parinti probabil nu vei putea sa mai repeti faza curand asa ca gandeste-te bine inainte de a face ceva, ce sa zic:daca ai ferestre mari poti folosi si culori un pic mai inchise dar daca nu este bine sa folosesti culori deschise, galbenul si auriul da inpresia de mai multa lumina.
daca tot este camera ta gandeste-te si cat imp iti petreci in ea si ce activitati ai(nu cred ca vrei sa adormi in timp ce inveti din cauza unor culori prea calme, rosu si portocaliu provoaca tensiune, gri si maro deschis sunt culori calme)te poti folosi si de mobilier penntru a crea cateva efecte(cateva flori pe perete unde este calcu sau in jurul mobilierului )daca esti total pe cont propriu nu stiu daca ce am spus mai sus iti va fi de ajutor dar...
te salut pa pa

| oargamarina a răspuns:

Eu am camera albastra cu stelute portocali pe tavan si o luna este minunat pentru un copil cateva poze sau tablouri cu tine sau cu cineva drag pe perete un dulap un pat un birou calculator s-au televizor si ca sa para mai interesant pori sa pui ceva facut manual

| corinutza005 a răspuns:

Ce zici de: sa iti scrii porecla pe o hartie alba sau colorata A3 si sa o decorezi cu floricele si inimioare decupate de pe o foaie colorata si tot felul de chestii si o lipesti pe perete sau pe usa