In curtea cui este catelul? Daca e in curtea ta, ii poti spune frumos ca nu e foarte sanatos sa ii dea carne cruda si, daca nu e de acord, sa o hranesti numai tu. Daca e in curtea ei, atunci din pacate nu ai ce sa faci. Daca cumva ati lasat-o tot in strada si de fapt nu are nimeni grija de ea, doar voi murdartiti strada hranind-o, ia-o urgent pe proprietatea ta. Este foarte urat si necivilizat sa dai de mancare cainilor pe strada, chiar daca imediat cum termina de mancat te duci, strangi si speli foarte foarte bine zona. Tot se face mizerie, muste, apoi apa cu care speli si care are, desigur detergenti ca sa scoata grasimea din pamant sau asfalt polueaza.
Exista mancare speciala pentru caini si sunt saci imensi ieftini care poti sa ii dai daca nu e de rasa si nu ai suficienti bani sa ii iei tot felul de marci foarte bine cunoscute si cred ca ii pica bine.Si eu la un caine de la tara tot corcitura ii dadeam acele boabe si a spus veterinarul ca e foarte bine. Poti sa ii dai si lapte si mancare de la tine calda dar usoara chiar daca se zice ca nu e voie sa ii dai mancarea care o mananci tu poti atata timp cat nu ii dai crud si gheare de nu stiu ce.
Ai grija de el si nu l-ai lasat pe strada asta e important.Fai controale cand e de facut si vaccin si hraneste-l cu lucruri normale ca nu are nimic
Pai nu prea e bine deloc. Daca i le da crude risca sa ia tot felul de boli da la salmonella la viermi intestinali. Eu unul nu i-as da asa ceva.
Catelusa am luat o sub grija mea, e la mine in curte insa am lasat acces vecinei sa mai vina si ea sa i dea de mancare cat timp nu sunt eu acasa. Am mai incercat o data sa i zic, ca nu imi pare ok carne cruda insa m-a contrazis destul de arogant. Incerc sa i mai explic odata. Multumesc