| elena a întrebat:

Intr-o camera, unde tapetul este cu flori colorate discret, ce pot pune pe pereti?

Răspuns Câştigător
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Ma gandesc ca se poate pune un tablou - conteaza foarte mult daca tapetul are flori stilizate - si atunci poti sa pui si un tablou modern, daca nu sunt stilizate nu prea merge decat ceva clasic. Pot sa fie mai multe tablouri mici - sau unul mare, ideea este ca rama sa fie destul de lata. Tablourile pot fi si mai colorate decat tapetul - si alb negru cum s-a sugerat. Totusi aici depinde de gustul tau, de mobila pe care o ai - de aspectul si de senzatia de caldura sau dimpotriva raceala (cele alb-negru). Depinde de stil, de conceptie si foarte mult de realizarea tabloului. Dar in fond trebuie sa alegi ce tablou iti cade cu tronc, care simti tu ca te defineste, sau se potriveste mai bine cu tine, atunci se va incadra perfect in casa ta. Este greu de stabilit... fara sa vedem tapetul sau ce nuante de flori sunt, cat sunt de mici... Si nu conteaza numai tapetul ci toata camera... Stilul mobilierului...
Poti sa luminezi peretele cu aplice. Poti sa pui rafturi pentru carti sau bibelouri. Depinde foarte tare de zona de acces, de restul amplasamentului mobilierului.

4 răspunsuri:
cristian
| cristian a răspuns:

Puteti agata o plasma sau un LCD.

auran
| auran a răspuns:

Dupa parerea mea, ar merge un tablou de dimensiuni ceva mai mari cu un peisaj de toamna sau poate un apus de soare pe mare cu o corabie de pescari pe fundal, sau chiar un portret dar toate sa aiba culori ceva mai tari.
Oricum cred ca trebuie sa tinem cont si de stilul mobilei nu numai de tapet.

| cely a răspuns:

Nimic

eileen
| eileen a răspuns:

Eu as pune tablouri finute alb negru pentru a sparge culoarea si pentru a nu incarca.