In mod normal apartamentul mai mare dar depinde si de alti factori: pret, apropierea de locul de munca, de o scoala (daca ai copii), mijloace de transport, magazine, etc.
Pretul e mai ieftin la cel mai mare. Centrul e extrem de scump desi nu e confortabil. Mijloace de transport in apropiere ca si magazine, banci, scoli, piata. Unele, chiar mai aproape decit in centru. Si eu il vreau pe cel mare, dar familia...
Atunci lamureste-ti familia ca apartamentul mai mare este mai convenabil.
Incerc. Dar mamele soacre...
Depinde cat de mare e orasul. Cred ca prima varianta si m-as baza fie pe mijloacele de transport fie pe vehicolul personal.
Intins ca suprafata, mediu spre mare, cu 100.000 locuitori. Mijloace de transport in apropiere ca si magazine, banci, scoli, piata. Si eu vreau prima varianta. Familia insa...
Si eu am fost in situatia asta, dar au fost decomandate amandoua. Si am ales spatiu mai putin, dar mai in centru. Pana acum nu imi pare rau deloc. Pana la urma, periferia poate sa te deprime, iar centrul poate sa iti dea o perspectiva mai pozitiva.
Nu e o periferie obisnuita. E un cartier foarte bun, ca in centru. Doar ca... nu e centru.
Avantajul in centru mai e si faptul ca intotdeauna preturile vor ramane mai mari daca vei vrea sa te muti vreodata. Asa ca, daca cladirea e ok si nu pare sa fie probleme de rezistenta...
Nu sint probleme de rezistenta la nici unul. Dar cel din centru, cum am spus, e mic, nedecomandat. Deja s-a vindut cel care imi placea.
Imi pare rau...