| Yyiuff a întrebat:

La duș, am niște uși glisante cu role sus-jos.Acestea se deschid greu și pot chiar și rămâne cu ușa în mână.
Cum aș putea să le remediez pentru a se deschide normal?
Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| teclado a răspuns:

Au la DEDEMAN role si nu costa mult rezista pana la 500 Kg
si costa undeva pe la 40 lei
am luat si cu 15 lei

trebuie sa faci filmulete sa ne dai link-uri ca sa vedem clar ce se itnampla
pentru că așa nu se intelege clar exact sistemul tau mecanic
dar aca unii dintre noi care avem experienta tehnica o sa vedm partea ta mecanica poate ca o sa iti sugeram ceva interesant
depinde de la caz la caz
de exemplu sa mai pui o sină de ghidare care sa nu mai permita sa plece rolele de pe traseul care o sa se fabrice datorita sinelor noiadaugate de ghidare in stanga si indreapta rolei
ca si cand ai inalta
ca si cand ai pune niste borduri pe unde sa circule roata doar pe valea lasata dintre marginile respective

sunt multe rezolvari
trebuie sa vedem filmulete cu cazul real

7 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Iasă pentru că sunt forțate și de aceea și strâmbate. Sunt forțate datorita umidității, care curata destul de repede orice angrenaj. Un pic de ulei/vaselina la fiecare rotita poate rezolva problema. Vorba aia: "Uleiul e jumătate de lăcătuș". E adevărata. Orice mecanism se mișcă altfel cînd e uns. Iar dacă nici așa nu merge, trebuie schimbate.

| sierra1 a răspuns:

N-ai ce le face, așa sunt proiectate și realizate: prost

| anonimg a răspuns:

Poate că trebuiesc schimbate dacă sunt tocite, și cauți pe google (la imagini): roți uși glisante uși. Sau dacă mai știi magazinul de unde le-ai luat faci comandă de altele (nu cred că s-ar potrivi de la alt producător).
Sau mergi la Dedeman sau alte magazine de bricolaj și cauți vaselină solidă albă cu care să ungi roțile.

| MihaiSpeedster a răspuns:

Cu vaselina ai incercat?

| dolceromania a răspuns:

Rolele de care spui șanț reglabile, le poți ridica sau cobora

| teclado a răspuns:

Eu Sunt omul care 300 zile pe an stau la 300 de hoteluri diferite
peste tot acele usi la toate baile sunt defecte proaste de proasta calitate
asa este sistemul de cea mai proasta calitate
nu il recomand nimanui
peste tot le gasesc defecte
iti recomand sa iei un tarnacop sa le distrugi apoi sa faci o cabina de sticla securizata cu usa normala cu balama daca ai bani
daca nu pune si tu un celofan din ala special pentru dusuri o bucata de musama care se trage pe o sarma ca la cabinele de proba pentru haine
sunt chestii din astea de cumparat gata facute tragi o perdea prin care nu trece apa daca nu iti permiti sa iti faci ce trebuie
gen cu gresie pe jos si cabina de dus jmechera de calitate.
arunca plasticile alea ca iti strica carma au o carma proata
nu sunt bue sunt nisste chiciuri te faci de rusine cu ele in viata
sunt ca si ceasul acela mare chici de perete cu balama care era auriu si era fabriat prin anul 1997 pe care il aveau oamenii pe perete
sunt demodate
sunt expirate
sunt degradate moral cabinele astea de dus
scapa dea ea urgent ca eu cred ca aduce ghinion

| Yyiuff explică (pentru teclado):

Apreciez răspunsul!
Mulțumesc