| catina a întrebat:

La multi ani~ Cam tarziu, dar nu m-am simtit foarte bine si nu prea am navigat pe internet. Ma bucur ca sunt din nou cu voi si abia astept primavara, sa-mi scot florile in curte, sa ma bucur pentru fiecare frunza noua si fiecare boboc de floare. Eu iubesc toate florile, dar nu am posibilitatea sa am foarte multe deoarece gradinita mea este foarte mica si soare am dor in plina vara. In ghivece am muscate, amarilis, clivii (da la plural) floarea de hartie, floarea de ceara, craciunite, si cateva
ghivece cu flori care sunt frumoase prin frunze.In gradina am 25 de trandafiri, liliac alb, pe garduri glicina si mina Maicii Domnului, narcize, lalele, zambile, bujorii si floarea pastelui(frittilleria) De catva ani ani am plantat bujori rosii dar nu mi-au inflorit niciodata (poate ma poate ajuta cineva, sa-mi spuna unde am gresit, bujorii albii infloresc in fiecare an). si mai am o intreba daca bulbii de amarilis pe care ii cumpar de la florarii, in anii care vor urma m-ai infloresc? Va multumesc cu drag, Catina

4 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Toata admiratia pentru preocuparea ta.De la tine am aflat de clivii. Le caut pe Google la Imagini pentru documentare.

| Mirciuuuuuuuu a răspuns:

Multumim catina. Bun venit in World Wide Webwinking

| catina explică:

Bujorii rosii i-am plantat de vreo 4 ani si nu au inflorit niciodata. Langa ei sunt si bujorii albi care fac flori an de an.Conditiile de sol, umiditate, aer, soare sunt la fel, dar nu inteleg de cei de culoare rosie nu infloresc?
In fiecare an ( in special in lunile de iarna)cumpar de la magazinele de specialitate amarilis, care imi place foarte mult, culori diferite. Normal ar fi ca dupa perioada de repas din toamna, perioada care de la inceptul lunii noiembrie pana la sfarsitul lunii decembrie nu-i ud, stau in pivnita si incepand cu luna ianuarie ii ud cate putin pana ii scot afara, in luna aprilie, si astep bobocii, care nu mai vin. Unde gresesc? Am un amarilis autohton care infloreste an de an, a facut chiar pui acum 2 ani, pui care la randul lor acum au boboci. Nu am specificat ca bulbii de amarilis sunt din Olanda.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca cineva isi doreste un pui de clivie il donez cu mare placere. Catina