| legumicultura2005 a întrebat:

Legumele sunt din ce in ce mai scumpe, am putea totusi sa le cultivam singuri, si am mai reduce din cheltuieli. Detalii pe: https://sites.google.com/site/culturalegumelor

Merita sa facem asa ceva?

6 răspunsuri:
| Leocerba a răspuns:

Deja esti la a treia intrebare aproape identica. Ti-am spus ca daaaaaa, merita sa cultivam legume dar m-am mai gandit si nu-nteleg de ce ne ceri sa le cultivam SINGURI? sad
eu sunt un omulete sociabil, de ce sa cultiv legume de una singura? worried

April
| April a răspuns:

Merita sa ne cultivam singuri legumele mai ales daca aceasta indeletnicire ofera alternativa unei ocupatii practice, in mijlocul naturii daca in timpul anului desfasori o activitate intelectuala, cum e cazul meu.In fiecare primavara imi gasesc timp sa merg la tara, sa-mi sadesc rasadurile, sa revin apoi in fiecare week-end spre a le ingriji pana la inceputul verii cand ma mut pe toata perioada acolo si gasesc o adevarata relaxare in a urmari cum cresc, se parguiesc si devin legume gustoase pe care toata familia le consuma toata vara iar toamna le punem in conserve pentru iarna. Poate nu oricui ii place, dar pentru mine gradinaritul e un hobby.

| selenaxXxgomez a răspuns:

Merita sa le cultivam in gradina. cele care se vand sunt crescute foarte repede cu ingraseminte speciale care nu le dau gustul natural.eu am solar si cultiv rosii, castraveti si cresc de 4 metri vrejurile. seios! mai cultiv si ceapa, vinete, marar, patrunjel, ridichi, usturoi, ardei si sfecla rosie. sunt mult mai naturale si in final te costa mai putin. semintele sunt usor de gasit. cultivale acasa si protejaza-ti sannatatea! si plantele crescute acasa au un parfum mai imbietor. incearca!
pe scurt :daaaaaaaaaaa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Merita dar eu cred ca necesita ceva timp!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Merita. Pt. mau multe detalii accesati https://sites.google.com/site/culturalegumelor

| florinell a răspuns:

Eu locuiesc la tara si parintii meo intotdeauna seamana legume in gradina din spatele casii...merita normal sa facem asa ceva deoarece legumele din supermarket nu sunt bio.