Cumparati o casa, chiar mai slabuta. Cu timpul o puneti la punct sau construiti langa.
Platind chirie, se duc banii si nu veti mai cumpara nimic.
Daca inchiriati o casa banii se vor duce si ramineti pe drumuri. Istoria mereu se repeta. Veti fi nevoiti sa luati ceva ieftin, care necesita amenajare, amenajare pe care, daca o investea in apartament, vindea apartamentul cu mult mai multi ati fi fost in cistig. Se poate cumpara un apartament "varza" cu 50000 euro, bagi 4000-5000 in amenajare, si sa il vinzi cu 65000 in stare exceptionala.
Cu banii de pe un apartament degradat si plin de egarsie nu ai cum sa cumperi o casa buna, asta este realitatea!
Daca mama ta este angajata poate face imprumut bancar si puteti sa cumparati o casa decenta, sau mai veche si cand dati de bani sa o renovati.
Daca tu esti adult, poti sa faci si tu imprumut in banca si sa o ajuti la mortgage, sau sa cumparati casa impreuna.
Cumperi o casă la țară. Avantaj - o să aveți și o grădină, poate și câțiva pomi.
Buna,parerea mea luați o casă mai ieftina, cum o fi, o reparati in limita banilor disponibili, vă mutați în ea.
Eu sunt de părere că, cum e acasă la tine nu-i nicăieri. La rude sincer nu poți sta mult timp. Ies discuții. Eu nu as putea sta, sincer nici o săptămână măcar?
Mobila ieftina găsiți la favi, laguna eMAG pentru toate buzunarele. Până la urmă nu-ți trebuie luxul de pe lume. Ceva drăguț, sa te faca sa te simți acasă. Atâta tot.