Are parchet placat cu aur? mi se pare cam scump ...na acum depinde cat de mari sunt camerele,
la suma asta imi cumparam 400-500m de teren pe linga bucuresti si imi faceam si o casa cu 3 camere plus dependinte, mai gindeste-te, daca doresti unele informatii sau sfaturi imi poti lasa mesaj pe TPU
Daca e un apartament normal (comunist) din Romania si nu e ceva extravagant (zona superbuna, suprafata enorma, cladire de patrimoniu, stiu eu...), e foarte scump.
Nu merita adica daca are gresie, parchet, termopane ar merita dar asa nu cred si deesigur si caldura iarna din calorifere.
Nu, din fericire preturile au scazut in sectorul imobiliar, merita sa fie doar intr-o zona centrala si blocul sa fie nou, altfel nu
Depinde in ce zona este. daca ii intr-o zona buna.si linistita...sau cat de spatioase sunt camerele...si bineinteles ca daca ai bani.dar nu cred ca ar merita.chiar asa de mult
si pentru banii asia.a`r trebui sa fie zugravit.mobilat.cu toate dotarile
fundita plz:X:X:X
Apartamentul este intr-o zona de vile (Valea Oltului - la 5 min de cele 2 mall uri), mobilat si utilat complet, curte interioara, zona vile, bloc S+P+2E+M, an costructie 2009. Merita?