1200 lm e luminozitatea unui bec de 100 de w. E normal ca 2000 sa ți se para mult. Mai ales dacă camera e mica.
Orice bec se încălzește. Chiar și cele cu led. Doar ca ele sunt mult mai eficiente, transforma mai multa energie în lumina decat în căldură. Eu cred ca tu doar te- ai speriat de aceea căldură. Pentru ca un bec cu 2000 de lm, chiar de e led, se încălzește binișor.
Ce are becul cu factura la telefon?
Ledurile au un radiator în interior care disipă căldura către spate, prin dulie. În mod normal nu există o durată maximă de funcționare în mod aprins.
Sincer nu ma pricep, dar daca tu consideri ca viata ta poate fi pusa in pericol / sau spatiul pe care vrei sa il luminezi, doneaza cuiva caruia i-ar fi util acest bec si achizitioneaza altul mai "slab".
Am luat unu led de 800lm si tot mi se pare puternic!
Tu ce vrei sa luminezi? Un depozit? xD
Si cand iei o lanterna, mai mult de 1000 lumeni nu iti trebuie mai ales alea flood cum sunt becurile!
Ce ai luat tu e bec de iluminat stradal! Si daca e cu filament, normal ca se incinge!
1 mm sectiunea unui fir poate trece 1 amper folosind legea lui ohm calculeaza singur in w