| Whitesnake99 a întrebat:

Mi s-a înfundat scurgerea la dus. Nici nu ma mir avand in vedere ca e rigola din aia tampita dreptunghiulara cu o scurgere ingusta si lunga, prin urmare n-ai cum sa-i pui o sita de par. Ideea e ca am mai auzit de mult ca scurgerea bolborosea in special cand trageam eu apa la WC dar ciudatentie e ca se auzea si cand trageau vecinii de sus sau cand faceau dus. Deci o fi ceva pe coloana? Cum procedez, iau 3 bidoane de Mr Muscle si le vars pur si simplu? Desfundatorul banuiesc ca e exclus pentru ca n-are cum sa acopere toata gaura sa faca vid, iar sarpele la fel, n-am cum sa nimeresc gaura din rigola cu el. Deci?

3 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Soda caustica (sau vreo 3 plicuri de granule) si apa fiarta. Atentie mare la vapori!
Rigola ar trebui sa aiba grilajul de deasupra demontabil, tocmai pentru curatare, pentru bagat sarpele etc.

| sierra1 a răspuns:

""Mi s-a înfundat scurgerea la dus... Deci?"

cu așa ceva și cu grijă

https://www.casaidea.ro/......o9-mm.html

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Chemi instalator fiind vorba de coloana blocului adreseaza te administratorului el trebuie sa vina cu instalatorul blocului nu baga tu nimic sa strici țevile ca si asa sunt vechi de 60 de ani, stai la bloc?

Întrebări similare