Absolut totul a scumpit! chiar recent m, am uitat la multe chestii. o cutie de suruburi e triplu
Da, s-au scumpit foarte mult. Cred ca toti s-au apucat sa-si faca casa de cand cu pandemia, inclusiv eu. S-au scumpit si casele...nu stiu de ce ca salariile nu prea s-au marit
E vorba de angajati/firme ce produc acele materiale. Si faptul ca numarul acestora sa redus in timpul pandemiei. Iar o alta cauza e cererea crescuta sau asemanatoare.
Eu m-am socat de OSB, in februarie era 21 de lei o placa de 6 mm, in iunie era 99, practic mai scumpa decat parchetul laminat la aceeasi grosime.
Placa de 22 mm era 68 de lei, acum e 285.
Deci nu toate s-au dublat...
Au scumpit totul, asta datorita balamucului astua cu vorusul lu peste prajit.Bine este un motiv,au bagat-o pe aia ca au ramas in urma cu productia si ca oferta este f mare,nu mai fac fata,zic ei, dar de gasit gasesti mai de toate peste tot, doara ca pretu e mai mare au luat-o cu toti razna, am ajuns un timp in care fiecare face orice numa sa faca mai multi bani, ne inselam unu pe altul, ne mintitm uni pe alti pentru nimic.