| NeverGonnaLetYouDown a întrebat:

Mi se pare mie sau au fost scumpite materialele de constructie(asa in general)?

8 răspunsuri:
| acerr a răspuns:

Absolut totul a scumpit! chiar recent m, am uitat la multe chestii. o cutie de suruburi e triplu

| Furnicuta000 a răspuns:

Da, s-au scumpit foarte mult. Cred ca toti s-au apucat sa-si faca casa de cand cu pandemia, inclusiv eu. S-au scumpit si casele...nu stiu de ce ca salariile nu prea s-au marit

| MrAM a răspuns:

E vorba de angajati/firme ce produc acele materiale. Si faptul ca numarul acestora sa redus in timpul pandemiei. Iar o alta cauza e cererea crescuta sau asemanatoare.

| darrio2007 a răspuns:

Nu ti se pare deloc.

| Vântulalb a răspuns:

Asa in general, s-au cam dublat. Am vazut asta la stiri acum vreo doua luni.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu ți se pare. S-au scumpit.

regis
| regis a răspuns:

Eu m-am socat de OSB, in februarie era 21 de lei o placa de 6 mm, in iunie era 99, practic mai scumpa decat parchetul laminat la aceeasi grosime.
Placa de 22 mm era 68 de lei, acum e 285.
Deci nu toate s-au dublat...

| relian a răspuns:

Au scumpit totul, asta datorita balamucului astua cu vorusul lu peste prajit.Bine este un motiv,au bagat-o pe aia ca au ramas in urma cu productia si ca oferta este f mare,nu mai fac fata,zic ei, dar de gasit gasesti mai de toate peste tot, doara ca pretu e mai mare laughing au luat-o cu toti razna, am ajuns un timp in care fiecare face orice numa sa faca mai multi bani, ne inselam unu pe altul, ne mintitm uni pe alti pentru nimic.