| IulianDep a întrebat:

Ne gandim ca de Craciun sa facem niste mici produse personalizate. Sugestii pentru o firma ce vinde usi? www.depozitdeusi.ro - daca vreti sa stiti mai multe. Pretul produsul nu trebuie sa fie mare pentru a putea cumpara mai multe.

Răspuns Câştigător
| rahelyta a răspuns:

Da... super ideea cu presurile. dar sa fie 2 unu pentru afara si unde cand intri laughing

12 răspunsuri:
| mami a răspuns:

Cum ar fi cu o protectie anticurent
am gasit la d-mail sub forma de om de zapada, pisici, iepurasi

| cristi202 a răspuns:

Orice usa are o clanta cu incuietoare, si deci cu niste chei. Ce ar fi sa faceti niste brelocuri la chei? Nu stiu cam ce idei ati avea, dar, fiind designer, va pot ajuta cu idei in acest sens, ca sa fie ceva original, de efect si totodata si frumos (nu contra cost neaparat!). Insa neaparat vreau sa stiu ce ati vrea, ce este in mintea dvs cu privire la aceasta. Sunt sigur ca ar putea iesi ceva deosebit!

| IulianDep explică:

Am avut concurs pentru o usa. Sa dam cate una gratis ar fi frumos dar numai pentru voi laughing Aia cu coronitele e tare insa am vrea sa nu fie legat doar de sarbatorile de iarna. Sa fie un produs ce poate fi folosit oricand. Am avut rulete, ne-am gandit la presuri laughing, dar cine stie...

| IulianDep explică:

Pai hai sa schimbam intrebarea in "unde gasesc presuri personalizate?"big grin
@Andreea. Multumim pentru complimente. Am dat o usa nu cu mult timp in urma. Poate o vom mai face insa in momentul acesta ne dorim sa incercam ceva nou pw twitter. Stay close daca ai cont big grin

| IulianDep explică:

laughing Fundita se da la sfarsit. Poate vine cineva cu o idee si mai buna. big grin Dar un multumesc de la mine face mai mult decat o fundita, nu-i asa? Multumesc big grin

| IulianDep explică:

Multumim Cristi. Cautam ceva si mai interesant daca se poatebig grin. E o idee buna, sa stii si o sa o luam in calcul. Multumim si de sprijinul oferit dar cred ca ne descurcam pentru ca nu trebuie sa fie nimic mai mult de un logo sau un text.

| rahelyta a răspuns:

La o usa cumparat 1 gratis rolling on the floor

| SentimenteColorate a răspuns:

Http://www.depozitdeusi.ro/usi-de-intrare.html
e superbaaaaa daca o vrei pls fundita

| justme_2041 a răspuns:

Miley cyrus

| Dutzulescu a răspuns:

Sunt acele coronite impodobite care se pun pe usa.Ati putea sa achizitionati asa ceva.Ca slogan ar putea fi: "Cumpara usa crestine." rolling on the floor Succes.

| Dutzulescu a răspuns:

Presurile sunt chiar potrivite, nu m-am gandit...winking