Nu doar ca ești exagerata, dar înțeleg ca îți si întinzi rufele pe afara, ceea ce nu prea se mai cade de când au apărut mașinile de spălat automate. E de prost gust sa îți afișezi rufele prin exterior.
Dar unde le intinzi? Pe sarma la geam deasupra bucatariei ei? Trebuie sa gateasca, nu? Si la mine gatesc vecinii dar intind rufele in balcon si miros rufele doar a balsam.
Inchide-ti balconul, daca usuci rufe in balcon!
Ca nu poti sa-i interzici cuiva sa nu gateasca, pentru ca nu-i omeneste.
Te adaptezi conditiilor de bloc, unde trebuie sa faci compromisuri cand traiesti la comun!
Usuci rufele afara, in spatele blocului sau in balcon, dupa ce-l inchizi. O alta varianta, este sa-ti cumperi un uscator electric sau sa le usuci in casa ori la uscatorul blocului.
Din pacate, traind la comun in blocuri, esti nevoit sa suporti vecinii, asa cum te suporta si ei.
Da e naspa situatia dar nici nu ii poti zice femeii aleia sa nu mai gateasca...
tu ai putea sa muti rufele dar ea bucataria nu poate logic.
pai acum e cald baga masina de splat seara si intindele inainte sa te culci asa toata seara au timp sa se usuce ..pana rezolvi siuatia.
Stiu cum e, si eu am o vecina la fel. Singura chestie care poţi să o faci tu e să îi dai o cărămidă în cap
Eu i-as dupai in cap și as bate in pereți de s-o înnebunesc pana se oprește.
Așa fac și eu cu vecinii mei...
Nu esti exagerata...
Dupa ce speli, du-te la ia sau chiam-o la tine si tine-o de vorba sa nu aiba timp de gatit
anonim_4396 întreabă: