| alexandrubt13 a întrebat:

O intrebare si un raspuns profesionist doresc, pentru o casa noua doresc niste perdele si draperii pentru reducerea razelor solare sau diminuarea luminii in anumite momente, care ar fi cele mai bune perdele si cele mai bune draperii? Ma refer la material rezistenta in timp, mentinere culoare si aspect

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

In principiu draperiile sunt din material poliester, iar ca model... ar fi acele backout, care sunt facute in asa fel incat sa reflecte lumina pe partea din spate, si sa nu treaca printre.

Pentru perdele... nu prea stiu sa fie vreo perdea care sa nu lase lumina sa intre, pana la urma de asta sunt perdele, pentru a vedea prin ele. Probabil ca exista ceva modele mai "sofisticate", si in acest caz, dar nu am auzit de ele big grin

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"pentru reducerea razelor solare sau diminuarea luminii in anumite momente"

intrebarea NU e profesionistă!

aici e vorba de gust, de ce-ți PLACE sau ce nu-ți PLACE (mă rog, nevestei)

| cristi202 a răspuns (pentru sierra1):

Normal, ca aici nevasta are sigur ultimul cuvint. happy

| relian a răspuns:

Vrei sa ne spui ca ai casa noua si nu stiai cum? laughing orice de asta sarac cu duhu ar sti ce sa puna in ferestre sa nu intre lumina,deci eu cred ca vrei sa te lauzi si nu ai cui laughing vrei sa te simti bine ca ai casa noua, dar te simti bine daca spui altora, adica sa te lauzi si lumea sa te perie, sa zica bv ai casa noua, bla bla casa de stejar de piatra de nisip, ceo mai fi laughing

| Goete a răspuns:

Rulourile