| AnubisTheGod a întrebat:

O metoda de slabire drastica? Eram excelent saptamana trecuta, am facut niste greseli, am pus cateva kg, si mai am o saptamana la dispozitie, o sa mananc doar niste mere cateva zile si o sa alerg cat de mult pot dar stiti cateva trucuri, imi trebuie pe termen scurt...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Elimina pe cat posibil lichidele, renunta la a respecta orele de masa si somn si daca la cele doua adaugi si putin stres, suparari, etc, iti garantez ca dai inapoi.Mult noroc.

| AnubisTheGod explică (pentru anonim_4396):

Esti serios sau ironic?

| anonim_4396 a răspuns (pentru AnubisTheGod):

Ti se pare cumva ca imi arde de asa ceva? este proba facuta pe corpul meu, nu vb din auzite.

Ok.O sa iti zic saptamana viitoare ce am reusit.

Am slabit cat am vrut, 6 kg in 7 zile cu multa vointa si devotament.Atat ca am pierdut meciul.Asta e, oricum pana la urma ai avut cel mai dreptate meriti funda.Numai bine!

| anonim_4396 a răspuns (pentru AnubisTheGod):

Ma bucur ca ai reusit.Eu nu dupa funde alerg.Imi place sa ajut cu orice pot si pe oricine. Ceea ce am spus, repet, cu proba pe corpul meu, nu include nici un fel de restrictii alimentare, adica poti manca ORICE.Mult noroc.

7 răspunsuri:
| nyko98765 a răspuns:

Fii atent mananca bine dimineata, apoi mai mananca ceva la pranz iar la cina mananca ceva usor pe la 5:30 apoi alearga si tu dar nu foarte mult cat sa simti ca nu mai poti alearga constant laughing)

| Bordinc_Razvytzu_1995 a răspuns:

Buna imi pare rau eu stiu doar o reteta dar e pentru copii slabesti prima saptamana 2 kg intr-o luna 4 kg si jumatate deci eu nu stiu daca ti se potriveste dar mai bine trebuie sa te duci la un nutritionist eu am un prieten care a fost la Doctor D in Timisoara si cum ti-am zis sus a slabit in prima saptamana 2 kg si intr-o luna 4 kg jumatate si eu ti-as mai recomanda sa nu folosesti cura Ducan e foarte drastica! Si poti sa te duci la spital din cauza asta!