| alexandrubt13 a întrebat:

O recomandare de masina de spalat buna, foarte buna pana in 5000 roni clasa energetica consum scazut si alte calitati avantajoase, multumesc!

2 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Https://www.samsung.com/......ga046aele/
Daca vrei sa nu arunci o circa de bani pe masina de spalat si mai ales vrei sa nu freci sertarul ala cu detergent de fiecare data, recomand calduros asta pe care o am eu - https://www.samsung.com/......534daw-s7/

Ar ajuta sa dai cateva detalii apropos de nevoile tale de a spala chestii (cantitatea, tipul tesaturilor). A mea de exemplu are un program rapid cu apa rece care dureaza doar 15 minute. Pentru uz general, folosesc unul de vreo doua ore, la 30 sau 40, si dau si Bubble Soak si e chiar ok. Nu te uita la cantitatea maxima, ca aia e vrajeala. Si a mea are cantitatea maxima de vreo 8 kile, dar de obicei bag maxim 4 (o chestie la care multi tzugulani nu se uita si apoi comenteaza ca vacile ca masina nu spala bine e faptul ca in functie de program, cantitatea maxima de rufe difera!).

Daca stai la casa/apartament cu spatiu si factura la curent nu e o problema, Samsung au ceva discounturi la duetul masina + uscator separat, dar la cit curent poate suge un uscator, nu recomand nici dusmanilor asa ceva...

| NLS a răspuns:

Ce-a recomandat colegul nu e rău deloc!

La taică-meu i-am comandat una LG, dar nu mai retin acum modelul.
Îmi vine să-mi arunc Bosch-ul pe geam și să-mi iau și eu una noua

(nu e rea deloc ce am acum, dar astea de generație noua nu le auzi).

Oricum, nu prea e diferența între LG și Samsung

Cele mai bune sunt Miele, LG, Bosch, Samsung.
În altceva nu as investi, cand bugetul e atât de generos.