| Ochialbastri99999999 a întrebat:

Pentru a face mai repede o curatenie in casa ce idei imi dati? Imi place curatenia,fac peste tot, nu fusaresc, dar vreau cateva idei legate de a face mai repede o curatenie

12 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Cu matura, mopul, cirpa, sau orice alt tip de blonda, se danseaza cel mai bine pe muzica.

| mgtow a răspuns:

Youtube ajuta mult. How clean your home easy and fast. Dai cu aspiratorul, fregona si pamatuful nu pare complicat

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Citește cu răbdare și aplică. Spor la lucru!
http://www.homelux.ro/blog/curatenia-in-casa/

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Incearca sa iti propui un anumit timp in care sa faci curatenie si respecta-l si nu te mai lasa distrasa de alte lucruri.

| Ochialbastri99999999 explică (pentru Aasdfghj):

Exact asa fac.Imi propun sa gat pana la o anumita ora si trag tare sa termin.Ascult si muzica.Mie imi place sa fac curat, dar voiam ceva idei.

| Aasdfghj a răspuns (pentru Ochialbastri99999999):

Inteleg. Si mie imi place si ma misc mai rapid daca imi propun un anumit timp. Poate merge si daca ai mai mult de curatat sa imparti in mai multe zile. Sa faci ceea ce e necesar (spalat vase, aragaz etc.) in fiecare zi plus inca o camera sau aspirat prin toata casa, sau ce crezi tu si a doua zi restul.

| sierra1 a răspuns (pentru Ochialbastri99999999):

" Carmen_Popa_1971 explică : După răspunsurile date de tine se vede ca ești o frustrata și o imputita"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clar muzica. Orice ritm care iti da energie, notivatie. Sau poti folosi stresul ca suport. Pe mine stresul ma ajuta sa fac o multime de treaba. Daca iti canalizezi stresul intr-un mod eficient, poate fi chiar benefic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune niste muzica. Te apuci sa dansezi prin casa pe muzica si trece mai repede curatenia.

| PsyhoChild a răspuns:

Vorbesti cu cineva la telefon in timp ce faci curat sau asculti muzica

| împreunăfacembine a răspuns:

Pui muzica pe fundal. Nu trebuie sa te grăbești. Cu multa atenție astfel încât munca depusa sa merite.

| Gabriel8172 a răspuns:

Baga mizeria sub pat, merge mereu schema asta pana vin sobolanii de la vecina de dedesubt