anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pot pune faianta noua peste faianta veche care e lipita cu ciment? Vreau sa schimb faianta la tara, si ma gandeam daca pot face asa ceva, in ideea de a face cat mai putina dezordine si a economisi timp.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu este recomandat.Adezivul nu face bine priza(legatura)pe suprafete lise.Ca faianta.De oricare tip ar fi el.Chiar daca pe moment tine in timp se umfla si se desprinde.Nu am facut asta niciodata.Pentru ca am avut clienti care la fel ca tine, din economie de timp, au vrut sa faca asta.Mai gandeste-te si daca faianta veche este prinsa bine si nu suna. Poti verifica cu o bila.Inca o data, nu iti recomand.Peste un an, doi ai sa muncesti mai mult+cheltuiala. Daca mai vrei detalii sunt pe aici.

suntserios
| suntserios a răspuns:

O sa iti pice faianta nou intro veselie. adezivul ala nu prinde pe fata lucioasa de la fainata

| Mihaela1964 a răspuns:

N-ar arata bine, s-ar distanta de la perete cu grosimea faiantei+stratul de adeziv.In primavara nu te va mai speria asa tare mizeria ca acum, iarna si vei face ceea ce trebuie facut, adica data jos faianta veche, intai.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da,poti pune. Exista adezivi speciali pentru asa ceva si nu ezista riscuri.Numai bine.

| skama18 a răspuns:

Se poate cu adeziv special, dar la ce pret are un sac de adeziv cred ca o sa dai faianta joslaughing)