| Anamaria13m73829j a întrebat:

Pot să-mi fac o căsuță în copac? Gen eu stau la bloc și aș vrea să-mi fac o căsuță dar nu știu dacă aș putea sau dacă aș avea voie

5 răspunsuri:
| kb9 a răspuns:

Direct Bob Contructorul, nu, nu poti, iti trebuie o echipa intreaga si extrem de multi bani pentru asta si nu, copacul nu e proprietatea ta daca nu e in curtea ta, deci e ilegal.

| ViruseZ a răspuns:

Pur si simplu nu poti. Si din punct de vedere legal, si nu cred ca ai putea sa faci singura o casă în copac.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă copacul este al tău, pe terenul tău, ai voie.

| cristi202 a răspuns:

Zici ca stai la bloc. Ai un copac in el, in apartamentul tau? Atunci poti. Daca nu, in ce copac vrei, al altuia, al statului (de e pe strada sau parcuri)? Nu e legal

| JicaContra a răspuns:

Daca, copacul e in gradina blocului, si tu ai grija de ea (gen, stai la parter, sau pe nimeni altcineva nu intereseaza ideea), si in gradina aia e un copac, poti, cu mentiunea ca daca cineva are oftica si te reclama, s-ar putea sa ramai fara, eventual si vreo amenda

insa, daca, gradina e chiar a blocului si capeti aprobare de la asociatia de locatari (eventual scrisa) atunci toti pot sa manance rahat in alta parte ca nu au ce sa iti faca!