| dana_popovici a întrebat:

Prietena mea si-a pus centrala de apartament si ma tot indeamna sa fac acelasi pas. Merita sau cheltuielile sunt tot aceleasi?

Răspuns Câştigător
| gixbanat a răspuns:

este o investitie buna sa nu mai vorbim de confortul oferit

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Merita fiindca iti creste gradul de confort. In octombrie cand toti tremura, tu poti avea caldura. In mai cand mori de cald si totusi ai caldura o poti opri si sa n-o platesti.
Mai ieftin este doar daca stai in frig si folosesti apa calda cu taraita. Fiindca orice crestere a gradului de onfort inseamna ceva bani in plus. Si fiindca in sistemul public de incalzire sunt subventii. Chiar daca acum ai economisi ceva bani (nu cat sa-ti acoperi investitia), in curand se va ajunge la normal si in 2-3 ani, cei cu centrala vor plati mai mult decat cei fara.
Dar din punct de vedere al confortului merita. Nu uita ca trebuie sa ai acordul scris si semnat al asociatiei si al tuturor vecinilor tai directi.

| Swabia a răspuns:

Pai...sa-ti dau un exemplu de plata...noi platim intre 500 RON-700 RON pe luna...numa`i k eu stau la ksabig grin! ...presupun k la apartament e mai putin din motivul k, kmerele sunt mai mici si nu o sa-ti vina atat! zic eu k merita sa-ti pui!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

merita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca cei mai multi vecini si-au pus centrala si tu ai probleme ( apa calda vine mai greu etc ) atunci evident ca trebuie sa-ti iei una.Altfel, daca ai caldura suficienta si apa calda, sa stii ca centrala nu e ieftina .la un apartament cu 2 camere te duce la peste 60 de mil... iar gazele, cam la 3, 5 mil pe luna( dec 2008 cu aprox 22 *C in casa ). Repet : daca ai bani, merita... daca e sa faci imprumut in banca pe cativa ani...mai gandeste-te! Plus ca dupa 4-5 ani se pare ca incep s-a cam scartaie...

| cosss a răspuns:

Da... garantat e o investitie buna...
Dar sa fi atenta ce centrala cumperi!

| constrantin_popescu a răspuns:

Eu nu mi-as pune centrala. E destul de inestetic, o sa ai numai tevi prin casa, dureaza mult instalarea si nici cu banii nu iesi mai bine.

| viviana_anghel a răspuns:

Centrala merita daca, spre exemplu, esti foarte friguros iarna – poti sa o dai la maximum si sa faci plaja in casa. big grin

| marian_traicu a răspuns:

Si eu am centrala, dar nu pot sa zic ca merita in mod special. Acum 4-5 ani, cand erau preturile la gaze mai mici, iarna se simtea diferenta. Acum nu-i chiar asa.

Întrebări similare