| stillhartu a întrebat:

Prima data se sterge praful si apoi se aspira sau invers? Nu radeti, dar niciodata n-am stiu asta concret.Multumesc happy

Răspuns Câştigător
| Natassha a răspuns:

Mai intai se aspira, apoi se sterge praful.
Daca aspiri dupa ce stergi praful, acesta se va depunepe mobila din nou.

17 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Frate, cata teorie... Eu aspir si nevasta-mea in timpul asta sterge praful. Presupunand ca e nasol ca atunci cand aspiri praful sa se depuna din nou pe mobila, cum se face ca ignoram reversul: stergand praful de pe mobila dupa ce aspiri, acesta va cadea din nou pe podea. happy

| cretzufinish a răspuns:

Eu aspir si apoi sterg praful, pentru ca in timpul aspirarii se ridica praful (mai ales particulele mici) si iar se depune.

| nestlebaby a răspuns:

Prima data se da cu aspiratorul pentru ca in timp ce faci cu aspiratorul se ridica praful si apoi il stergi.

| Raluca1724 a răspuns:

Mai intai se sterge praful apoi se aspira, pentru ca daca mai intai aspiri, praful cade inapoi happy

| smartalogu a răspuns:

Draga mea, e foarte simplu. Aspiratorul este pur si simpu un aparat care pune in circulatie aerul, pe care il trece printr-un filtru, care filtru este sacul acela de gunoi din aspirator + filtrul de la motor. Oricat ar fi aceste filtre de fine tot o sa iasa praf pe la capatul de refulare al aspiratorului, praf pe care il va imprastia prin camera. Implicit daca stergi praful inainte si apoi aspiri, particulele mici de praf rezultate dupa aspirare se vor pune iar pe mobila. Cred ca te-ai prins deja de solutia optima. O zi buna in continuare. Pa pa

| andreutza94 a răspuns:

Daca vrei sa ramana curat in urma ta, ar fi mai bine sa aspiri si apoi sa stergi praful.

| Betty18 a răspuns:

Eu cand dau cu aspiratorul intai sterg praful si apoi aspir, cand nu am chef sa dau cu aspiratorul si matur intai dau cu matura apoi sterg praful deoarece cand dau cu matura se ridica praful pe mobila, cand aspir nu se ridica

succes

| lil_2808 a răspuns:

Se sterge prafu prima data credhappy

| BicolorBell;x a răspuns:

Aspira, apoi sterge prafulhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aspirare - pauza - stergere praf. Nu tot praful ajunge-n saculetul aspiratorului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!

Intai si intai dai cu aspiratorul, apoi stergi praful. Atunci cand dai cu aspiratorul tot praful se ridica si se depune la loc, iar cand stergi praful il elimini de tot. In schimb, daca stergi intai praful si dai cu aspiratorul, in urma aspiratorului va ramane praf. Asa ca intai aspiri, si apoi stergi praful.

Pa-pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu, prima data aspir, dupa care sterg preful, dar cumnata-mea sterge praful si apoi aspira.Stiu ca si atunci cand eram mica, la mama acasa, prima data stergeam praful, si abia apoi aspiram. Dar ramane la aprecierea fiecaruia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai intai se aspira si apoi se sterge praful.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna intrebare.:*

| jolie a răspuns:

Daca mobila este f murdara automat o stergi, aspiri apoi o stergi iar daca nu mai intai aspiri fumezi o tigara(asa fac eu tongue)si dupa stergi praful

| believe a răspuns:

Praful, apoi aspiratu!

| bia_8490 a răspuns:

Mai intai se aspira