| NeneaGogu a întrebat:

Putem face acasa ceva stimulente sau vitamine pentru flori de ghiveci?

Răspuns Câştigător
| onasis1961 a răspuns:

Când ai mâncat banana, laşi coaja pâna negreste, apoi o marunţesti şi sapi puţin la floare si amesteci cu coaja.

6 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna! uite un link ce te poate ajuta.
http://cuelisa.com/2009/05/04/ingrasamant-pentru-flori/

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Din cate stiu eu zatul de la cafea este fff bun pentru flori, sau cu apa care ti-a ramas dupa ce ai spalat carnea uzi florile.altceva nu stiu

| onasis1961 a răspuns:

Cojile de banane, sunt foarte bune pentru îngăsemânt!

| NeneaGogu explică (pentru onasis1961):

cum adica? ce trebuie facut cu cojile?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu merita sa te chinui.Se gaseste in magazin, ingrasamint lichid, pentru stimularea infloririi sau a cresterii.Eu folosesc si este foarte bun.

| lostsoul4ever a răspuns:

Cel mai bun ingrasamant este cel organic, natural, care este foarte echilibrat in ceea ce priveste elementele nutritive. Ca ingrasamant natural, este preferat "mustul" de balegar diluat (1/8… 1/10) cu apa. Acest must de balegar de vaca se administreaza, preferabil, in perioada martie-septembrie, la intervale de 2-3 saptamani, atat plantelor cu flori, cat si celor decorative prin frunza. Se poate obtine de la persoanele care au vaci in gospodarie sau de la ferme, dar este greu accesibil si incomod de depozitat, mai ales intr-un apartament. In schimb, pe piata si in special la magazinele care comercializeaza plante si accesorii pentru gradinarit, se pot gasi diverse ingrasaminte aduse din import.