| DiaDiana12 a întrebat:

Recent am observat ca bichonul meu a luat foarte multe capuse de afara,avea foarte multe pe ceafa, pe urechi si pe gat.
L-am spălat cu șampon special si i-am luat toate capusele de pe gat și urechi dar nu stiu cum sa fac sa i le iau si pe cele de la gat, îmi puteți recomanda o curea, soluție de capuse sau orice l-ar ajuta sa scape de ele?

10 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Antipoux e o soluție ieftina si eficienta.
Bravecto este foarte bun, dar ii afectează ficatul.

| gigite a răspuns:

Recitind, cred ca iti bati joc de noi, spui ca "l-am spălat cu șampon special si i-am luat toate capusele de pe gat și urechi", dupa care afirmi ca,... (poate din capul tau patrat?!) - "îmi puteți recomanda o curea, soluție de capuse sau orice l-ar ajuta sa scape de ele?"

| DiaDiana12 explică (pentru gigite):

I le am luat pe cele de pe ceafa și urechi * îmi pare rău de greșeli
ca sa ma fac mai înțeleasă el încă mai are capuse pe gat, sub bot, și pe cele de acolo nu le pot lua pentru ca el nu sta

| IonutP22 a răspuns (pentru DiaDiana12):

Mi-ai adus aminte de mine cat m-am chinuit cu el sa-i smulg capusele de pe el ca se plictisea si nu mai avea stare. Aveam si o pereche de manusi de plastic pana la coate si erau si putin grosute si abia le puteam apuca.

| gigite a răspuns (pentru DiaDiana12):

Draga Dia si... Diana, ca sa ai un animal si sa nu intersectezi cu el zilnic, mai bine lasa-te de hoby-ul asta; din dragalasit, mangaiat, pieptanat (macar o data pe zi ) nu pot ramane multitudinea de capuse pe pielea animalutului tau!? Nu accept scuze.

| DiaDiana12 explică (pentru gigite):

Eu doar am cerut sfaturi despre ce ii pot da pentru capuse, dacă nu știu un produs mai bun nu înseamnă că nu am grija de animalele mele

| IonutP22 a răspuns:

E o pastila si costa in jur de 130 lei, dar nu stiu exact acum denumirea ei. Are efect 3 luni si cad toate capusele de pe el. Tot pentru un bichon am cumparat. O sa-ti trimit maine mesaj cu denumirea daca esti interesata.

| 1986girl a răspuns:

Zgarda foresto, este buna pentru Bisonei?

| 1986girl a răspuns:

Mare grija capusele stransmit boli oribile, mortale, multumeste lui Dumnezeu daca catelusul e bine si a doua oară nu mai risca, incerca o data si picături pentru ca, picăturile am inteles ca raman in sânge între 3-6 luni cand capusa vrea sa intepe simte sângele contaminat si pleaca, Succes!?