Am o nelamurire in ceea ce te priveste.
Tu asa scrii mereu sau doar te faci?
Daca doar te faci, mai inteleg.
Buna.Sa stii ca 700 de lei e pret foarte ieftin.
Vezi aici, sunt facute in Romania, dar evident ca depinde de model(ce avem noi e foarte ok).
https://www.spectral.ro/......tor/paturi
Gandeste-te ca materialele de lucru s-au scumpit, plus ca de obicei acest tip de mobilier se face in fabrici unde lucreaza muncitori cu aparatura performanta, nu cu fierastrau si ciocan in curtea casei. Oamenii aia de unde crezi ca isi iau salariul? Mai sunt si alte costuri pe langa. Daca vrei ceva mai de buget e foarte posibil sa te tina tot ca de buget.
Stiu un caz ca in care pur si simplu patul matrimonial, luat tot ieftin, s-a rupt in doua cand s-a asezat o persoana de 100+ de kg.Deci ai grija si spor la cumparaturi.
Pat? tu dormi pe saltea sau pe pat? De fapt patul este alcatuit din 2 chestii, salteaua si partea pe care sta salteaua.
Dar daca vrei sa dormi bine, atunci trebuie sa cauti o saltea buna, asta sa fie buna, asta e ce conteaza cel mai mult.Cum am spus dormi pe saltea nu pe suportul ala din lemn sau ce o mai fi.
Eu am saltea, am dat pe ea 1000 dolari, mi-au dat si un box, daca stii chestia aia pe care sta salteaua, de regula oamenii is cupara pat din lemn sau partea aia pe care sta salteaua.Eu am pus boxul ala direct pe podea, am pus salteaua pe el si aia e tot nu-mi trebuie pat de lemn. Daca vreau o rama, am avut odata, nu rama, tablie de aia la cap, aia o poti face si tu singur, o fixezi de perete si aia e tot.
Deci conteaza f mult salteaua, aia sa fie buna, de calitate.Eu iti recomand o saltea ce tu o alegi, o incerci, adica ma refer la cum sa fie ca si textura, sa fie dura, sau mai putin dura, deci asta tine de tine, tu trebuie sa alegi, te asezi pe fiecare, acolo la magazin trebuie sa aiba mai multe modele, cu diferite tipuri de textura sau cum sa-i zic, acolo vezi si tu in care stai mai comod.
Ce iti recomand e sa fie cu pillowtop, tu asa ceri sa iti arate si o saltea genul asta, stiu aia ce inseamna.Salteaua asta ce am zis cu pillowtop are acolo pe fata ei un fel de 2 feluri adica un fel de conforter cum spuneti voi, ceva mai moale, dar nu groasa, dar face parte din saltea, asa este construita salteaua asta.
Este mult mai confortabila decat una fara pillowtop, bine eu zic din pctul meu de vedere, tu poti sa incerci toate si dupa stii ce sa alegi.
500 de lei e o saltea sh.
Ai mei cauta o canapea cât de cât ok și nu o găsesc sub 1500, si și în aia se face gaura după o săptămână.
Te sfătuiesc sa cauți sh dacă vrei mai ieftin.Ii faci un chimic și aia e. Oricum, te uiți de la cine îl iei.
Pe patul asta, si daca esti anorexic si dai o besina, se rupe. ) Poate vrea si omu sa dea la buci pe un pat mai solid
Si solid și de buget nu prea merge.
Pai cam in jurul asta se invart preturile... daca vrei sa ti-l faci tu, cam tot acolo iesi, ca e scump lemnul.
Daca vrei sa salvezi ceva bani, cumpara vreo 4 europaleti. Te costa undeva la vreo 150 de lei. Ii unesti cu suruburi, si ii tapitezi cu un material din imitatie de piele preferabil. Si pui o saltea peste ei.