anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa va spun cum sta treaba. Am aruncat in toaleta niste gris cu lapte facut tare si s-a infundat. Am pus bicarbonat cu otet dupa care am turnat apa fierbinte. Toaleta tot infundata este doar ca acum dupa ce se umple, apa se duce mai repede. Ce as putea sa-i fac sa o desfund? Nu am pompa si nici ceva solutii de desfundat, deci...

7 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Sa te caci in cosul de gunoi, ca sa echilibrezi situatia.

| antimulte a răspuns:

Repeta cu otet, apa calda si detergent... Daca nu se rezolva, mai bine chemi pe cineva si nu dai banii pe alte solutii de desfundat ca nu fac cine stie ce.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pune in mana o manusa si scoate ce ai aruncat acolo. Daca nu,"Mister Musscolo desfunda tot" este foarte eficient.Mult succes.

| einsteinchen a răspuns:

Cheama un instalator sa ti-o desfunde cu "melcul". Toaletele nu se pot desfunda ca si chiuvetele/cazile de baie.

| figaro a răspuns:

In spatele toaletei este un tub gros care duce spre o conducta, trage apa si misca acel tub (ar trebui sa fie flexibil, dar sa ai grija sa nul misti de la loc!)

| Anonim5566 a răspuns:

O singură întrebare.
De ce ar arunca cineva gris cu lapte în toaletă?

| forin23 a răspuns:

Cumperi un burduf nou cauti un sarpe (ieste o scula speciala pe care o au instalatori) apoi scoti burduful din spatele wc dupa care introduci sarpele pe gaura tine cont ca trebuie sa te ajute cineva ântinzi bine sarpele si âncepi sa ânv=rti si unul ânpinge de el ân gaura