Mai bine torni plumb... ies mult mai bine. Gasesti plumb fie la un centru de colectare pentru fierul vechi, fie aduni si tu de prin vecini 2-3 acumulatori auto.
Probabil vrei să faci beton.
Se folosesc diferite proporții. De exemplu: B300 se folosește la plăci de beton obișnuite. La trotuare B240. La fundații într B70 și B150. Asta însemnă la un metru cub de beton se folosește cantitatea de ciment respectivă (300 sau 240 etc.). În betonieră, pentru B300 pui cam 6 lopeți ciment la 24 lopeți de balastru. Balastru trebuie să fie destul de pitros ca să iese betonul tare, dar dacă e prea pietros trebuie completat cu nisip pentru a face bine legătură. Dacă mai vrei amănunte înterabă aici.
As vrea sa fac niste discuri din beton pentru o gantera.Balastru nu pot sa folosesc pentru ca nu o sa fie mari discurile.As vrea sa fac 2 discuri de 2, 5kg.Ce proportii ar trebui sa folosesc sa fie rezistente? Am nisip cu un pic de sort marunt si ciment, si am facut din niste sarma si bare subtire de fier un schelet.Multumesc anticipat!
Te complici. Strânge bani și când mergi prin magazine, caută să cumperi. Acum sunt peste tot și nu-s scumpe.
http://www.okazii.ro/cautare/gantere+5+kg.html
Ai idee care ar fi mai bune, cele invelite in plasic rezistent sau cele in cauciuc? stiu ca, cauciucu ala se mai freaca si mai face si mizerie nu stiu in plasticu ala cum o sta betonu in el si cat de rezistent ar fi.
DANIEL17101998 întreabă: