| Alexu420 a întrebat:

Spuneti-mi si mie ce ii pot face unui vecin.Tot curge apa de sus de la el si imi uda o parte din peretele de la bucatarie de s-a umflat lavabila dupa el cat si o parte la baie. Am vb cu el sa isi repare acolo ce probleme are. El este chirias si proprietarul este plecat in afara! Am nevoie de cateva sfaturi!

Răspuns Câştigător
| Gabryellutzaaa a răspuns:

Poi da sa il dai in judecata,doar ca nu rezolvi mare lucru,fiind chirias si in plus sunt doar bani,drumuri acte,avocat in plus,nu are rost, Daca nu merge nici cu admn incearca sa iei legatura cu veciniii sau fai o capcana la usa, cand iese sa te anunte pe tine in casa cu ceva alarma, si cand pleaca din casa vorbesti cu el, sau fai ceva

| Alexu420 explică (pentru Gabryellutzaaa):

Am inteles. Pai sper ca va merge de buna voie sa isi repare acolo problemele care le are pentru ca eu saptamana viitoare vreau sa dau cu lavabila in toata casa si nu am chef sa se faca iar la fel...

12 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Administratorul trebuie sa ia legatura cu propietarul.Iti poti asigura apartamentul si propietarul va fi bun de plata!

| Zenithf a răspuns:

Chiriasul nu raspunde pentru defectiune, doar proprietarul.
Deci tu trebuie sa iei legatura cu proprietarul apartamentului, si acesta trebuie sa ia masurile necesare. Proprietarul trebuie sa remedieze atat defectiunea de la el cat si daunele pe care ti le-a adus.

| Zenithf a răspuns:

Asta ce am zis chiar daca este plecat in strainatate. Poate are ceva neamuri pe aici prin care poti lua legatura cu el, sau daca nu stii pe nimeni, atunci chiar prin chirias, trebuie sa aiba o adresa mail sau telefon, etc.
Daca proprietarul nu vrea sa rezolve problema, atunci poti vorbi cu administratorul, cu politia comunitara si cumva tot se rezolva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu administratorul blocului, presedintele blocului trebuie sa vorbeasca cu el, administratorul nu are nici-o putere, el este un fel de casier

| Alexu420 explică (pentru anonim_4396):

Cine naiba o sti cine o fi presedintele blocului. e prima data cand aud de asa ceva laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Alexu420):

Locuiesti la bloc si nu sti cine-i presedintele blocului? se pare ca nu. Presedintele are puterea de decizie nu administratorul

| Alexu420 explică:

Foarte inteligibil!

Du-te si vorbeste cu administratorul blocului sau a scarii si explica-i cum sta treaba...

| Alexu420 explică (pentru Gabryellutzaaa):

O sa incerc asta. Si daca totusi nu functioneaza cu administratorul se poate face altceva?

Ok,mersi,sper ca te-am ajutat
Bafta!

| bangy a răspuns:

Il dai in judecata pe chirias! Pt. detalii ma contactezi!