Nu stiu daca ingrasa, dar te asigur ca nu e sanatos deloc. Un prieten de familie este inspector la Protectia Consumatorului si mi-a recomandat sa nu mai mananc semi-preparate, in afara de sunca si pastrama. Salamurile, crenvurstii si celelalte sunt fabricate din carne REFOLOSITA. Gandeste-te, daca nu vand toate produsele de pe stoc, cat vor avea de piedut...asa ca "recicleaza" produsele expirate si fac altele noi din ele.Ai mare grija ce mananci.
Pai 100 g salam de sibiu are cca 580 calorii iar 100 g salam de vara se apropie de 400 asa ca...
Salamul ingrasa si nu este de loc sanatos, contine numai resturi din carne.
Salamul inseamna carne; carnea e provenita de la animale; orice produs alimentar consumat de la animale ingrasa
Da. Orice produs care contine carne ingrasaPt persoanele care vor sa se mentina slabe este recomandat sa evite carnea.
Glumesti?! Salamul de sibiu are 500 calorii la 100 de grame! Te "foarte" ingrasa
Numai bine, Shin.
F tare. Si este nesanatos mai mult de atat. Tot ce se cheama "tocatura" in comert e cel mai rau posibil in alimentatia noastra. Evita-l pe cat posibil, dar cand vrei sa-ti faci pofta, k e gustos sa recunoastem, cumpara produsul "Cristim". Mai scump dar e ceva de calitate. Eu l-am descoperit cu 6-7 ani in urma. Si pentru ca sunt departe de tara de 5 ani, ma gandesc cu nostalgie la acel gust sublim de la salamurile Cristim. Eu i-l cumparam de la Metro.
anonim_4396 întreabă: