Atentie mare, cand or sa dea de fum ataca tot ce le iese in cale, fa rost de ulei de menta sau daca gasesti niste spray pe baza de menta, sa fie puternic, menta le amorteste o perioada buna de timp, am vazut pe discovery asta, de ce nu il rogi pe vecinul tau sa va scape?
Fa fum in ceva si fug apoi ajugi la cuib sil dai jos cun cleste ceva il arunci afara.Ori te imbraci bine in haine mai groase, iti pui ceva cizmulite, tragi pantalonii peste si legi jos, iti pui manusi si tragi peste o flanel si legi la mineci iti pui o casca de motocilist peste la git iti pui un fular il legi si mergi si leai facut felul le strici cuibul.
Atentie mare, cand or sa dea de fum ataca tot ce le iese in cale, fa rost de ulei de menta sau daca gasesti niste spray pe baza de menta, sa fie puternic, menta le amorteste o perioada buna de timp, am vazut pe discovery asta, de ce nu il rogi pe vecinul tau sa va scape?
Stiu ca suna ciudat dar cheama pompierii, ei fac si chestii de astea
http://www.ziarpiatraneamt.ro/cuib-de-viespi-intr-un-bloc/
75 de lei pentru suprafetele mai mici de 50 de mp si poate ajunge la 400 de lei pentru spatiile a caror suprafata este cuprinsa intre 600 si 1.000 de mp
RAY întreabă: