| BubblessMc a întrebat:

Uite de vreo saptamana gasesc puii de gaina muscati la spate(de fund) in special dimineata. Azi de exemplu am gasit un pui mic muscat de fund si cu o gaura mica acolo(sigur i-a supt sangele) si in scurt timp a murit. Si incoadata spun ei ataca numai dimineata... spuneti-mii ce poate fi? ce animal?

Funda

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

Eu cred totusi ca animalul care ii musca e printre ei, daca era un pradator ar fi facut o paguba mult mai mare... Altfel spus, puii tai incep sa manifeste o forma de canibalism. De obicei se intampla datorita lipsei acute de calciu, care ii determina sa il fure de la ceilalti.
Apeleaza la o farmacie veterinara pentru un supliment de calciu pe termen scurt, iar pe termen lung introdu-le in mancare coaja de ou pisata.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dat fundita in graba.Nu-i nimic ca nu asta urmareschappy. Puii sant inchisi in spatiu cam mic si au tendinta sa se ciupeasca intre ei.separa puii, banuiesc ca ai rezolvat asta pana acum,

| LIN2010 a răspuns:

Este o reactie a puilor la lipsa de calciu, adreseazate farmacistului veterinar si aplicale un tratament cu calciu.Respecte

| HotuDePrajiturele1398 a răspuns:

Se mananca intre ei...fa le vaccin.