Nu prea mi se pare relevanta culoarea camerei, nu mai ai 12 ani sa crezi ca, culoarea camerei te defineste pe tine daca esti baiat sau fata.Ce crezi ca daca o faci alb esti mai masculin? Mai bine face ceva util cu banii aia decat sa-i bagi intr-un perete care oricum n-o sa conteze..ca doar nu stai cu ai tai toata viata ca sa conteze ce culoare are camera ta.Presupun ca ai avea vreo 15-16 ani nu? De ce sa mai peirzi timpul sa o vopsesti tinand cont ca in 2 ani nu mai stai cu ai tai o sa te muti si nici n-o sa mai conteze? Dar oricum faci cum vrei.Si eu la ai mei aveam o camera cu pereti roz dar nu m-a stresat ideea ca domne vine vreo gagica si o sa zica ca am peretii nu stiu cum.
Si daca ar veni o gagica la el pe modelul
-vai ce pereti roz ai!
el i-ar putea spune:
-nu e draga roz este magenta, nu stiai ca e o culoarea la moda? face parte din categoria "haute couture", ultima fita la Milano
pe modelul "da-mi doamne anii de atunci si mintea de acum"
Pe lângă faptul ca am 14, scuză-mă pe mine, trebuie sa intru in setări sa schimb data de naștere, chiar asa s-a ajuns sa ai nevoie de 18 ani pentru a exista în mediul online? Bravo ție dacă chiar asa mult îți place să fii în vârstă, e problema ta, o sa mori înainte și aia e. Dintre toate postările de pe TPU nimeni nu a venit sa îmi zică ca am 12 ani și ca nu pot sa fac nimic, probabil dorești și o diploma pentru asta.
Nu cred ca ai înțeles mesajul, recitește și revino.