Întrebare recomandată | RaR a întrebat:

Salut,am incheiat contract la RCS-RDS pe 3.11. 2012 adica ieri s-a facaut o luna si tot nu a venit nimeni pentru instalare si fire.Ce pot face? In contract scrie scrie maxim 2 saptamani? Daca ma duc la ei o sa primesc aceeasi replica:
-Avem multe comenzi.

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
suna la relatii si intreaba-i, daca te duci la sediu, ameninta-i ca reziliezi contractul sa vezi ce repede vin.
O frumoasa zi sa aihappy

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ai doua optiuni: sa renunti ori sa astepti.
Parerea mea este sa-i contactezi si sa le spui ca daca nu vin in cca 5 zile o sa renunti la contract.

| mgtow a răspuns:

Trebuie sa-i fredonezi la cap pana nu mai pot si vor veni, suni in fiecare zi si ai sa vezi ca vor ajunge. Au vina ca nu detin multi angajati si operatorii lor au destule comenzi pentru internet si alte reparatii.

| mixxjim a răspuns:

Intr-adevar, au comenzi multe si lucratori putini. Asa cum ti s-a spus, singura sansa este sa-i pisezi la cap zilnic, daca ii ameninti ca renunti la contract nu dau 2 bani, au deja atat de multi clienti ca nu le pasa catusi de putin de o renuntare. Eu am asteptat mult mai mult si ce sa vezi? Cand m-am dus peste ei cica expirase nu stiu ce perioada si nici nu mai veneau laughing Deci da navala peste ai, altfel ai sanse sa-i vezi de-abia la anul

| kitten95 a răspuns:

Suna`i si ameninta`i(nu cu pistolulaughing). ii suni si le spui ca daca nu vin pana la un anumit termen mergi la alta firma. mai spune`le ce scrie in contract. tot suna`i

| Estera123 a răspuns:

Cei de la RCS-RDS sunt foarte nesimtiti in ultima perioada. Nu poti decat sa le faci o reclamatie la ANPC ori sa ii ameninti ca renunti la contract.

| Băă_Ruxytsa_1987 a răspuns:

Atunci schimba operatorul.