| CaRla4568 a întrebat:

Salut! Am mare nevoie de ajutor,azi de dimineață m-am dus în curte sa vad ce fac piscile mele,iar când ma uit înspre poarta am văzut pe fațada casei mele un gandac Knulliana, mama urăște gandaci de orice fel iar azi iese mai devreme de la munca adică intr-o ora pleca de la munca. CUM POT SA SCAP DE EL?

Răspuns Câştigător
| 47red a răspuns:

Probabil o sa dispara singur sau ai putea incerca sa il iei cu matura, sa il bagi intr-un borcan si sa ii dai drumul undeva. Dar la ora asta nici nu cred ca se vede fix gandacu ala. Ma mira faptul ca pisicile tale sunt asa pasnice ca daca erau ale mele nimic nu mai ramanea din el saracu dupa ce se jucau cu el laughing

7 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Il faci supa

| gabicoo a răspuns:

Te plictisești! Nu?

| dullcat a răspuns:

Buna.Sincer, mie imi pare rau de insectele care ajung in curtea oamenilor cu aceasta mentalitate.E logic ca aici va exista o biodiversitate care la bloc e 0 sau 0.1. laughing Lasa-i in pace, ca de aceea majoritatea culturilor sunt praf si in general agricultura asa cum o stim e sortita esecului.Plantam ca psihopatii monoculturi pe sute de hectare, inundam solul cu pesticide si apoi ne intrebam unde e recolta, ca doar am omorat toate insectele daunatoare (impreuna cu cele benefice, inclusiv microorganismele, desigur).Aceleasi actiuni sunt realizate si la scara mai mica in ograda individuala.O fi buna aceasta izolare si atitudine de,, hai sa ucid'' fata de tot ce nu cunoastem? Cu siguranta ne amintim multi dintre noi de gradinile bunicilor care aveau zeci de insecte si vietuitoare, printre zeci de legume si fructe, plus plante decorative si medicinale. Daca era totul steril numai cu doi pomi si gazon, asa cum este trendul actual, amintirile placute nu mai existau.La casa iti asumi ca in curte se vor strecura si alte fiinte, nu doar alea dragute vazute pe internet.

| dullcat a răspuns:

Https://www.tpu.ro/utilizatori-suspendati/
Daca derulezi, vei vedea ca apare la un user Motivul suspendării: Raspunsuri generate AI.:))

| dullcat a răspuns:

Ok, cum spui tu.laughing

| CaRla4568 explică (pentru Catrice):

????

| CaRla4568 explică (pentru CaRla4568):

Am pus un emoji care rad și s-a transformat în semn de întrebare.