anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am o intrebare :
Am o catea de 6 ani si pana acum nu a avut nici-un fel de problema era jucausa.
Aseara cand i-am dat de mancare abia iesea din cusca nu putea sa manance si ca niciodata nu mai era jucausa, ramanea socata, nu se misca greu si vroia doar sa intre in cusca si sa stea jos.Nu este gestanta, nu are spume si bale gura.
In dimineata aceasta a baut apa dar foarte putina si am observat ca o durea stomacul, iar cand am atins-o pe stomac a inceput sa schelalaie si a intrat in cusca.
Ce pot face?

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu e clar ca are probleme la burta? Du-te cu ea la veterinar.Cum poti sa o tii asa bolnava?

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

In ciuda traditiei, cainilor li se dau oase pe care nu le pot sparge, numai sa le roada.Trebuie verificat daca are ceva ramas in gat, sau infipt in gingie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
E clar că are probleme de sănătate.
Fuguţa cu ea la veterinar, nu mai sta aşa.
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cheama sau mergi la veterinar. URGENT!

| doraz a răspuns:

Du-te neaparat cu ea la doctor. Sau macar suna la un doctor veterinar. Daca nu vrei sa se intample ceva grava, mergi la cabinet si sigur va fi bine. Insa grabeste-te, este foarte important sa nu stea in starea asta mult timp.
Din ce oras esti?

| miny1234 a răspuns:

Acum am vazut mai bine, are un os de pui pe gat o supara si cand bea apa (nu mananca) sta numai cu gatul si capul intins.

| doraz a răspuns (pentru miny1234):

Nu ii mai da oase! Pe mine veterinarul m-a certat foarte tare din cauza asta.
Cum se mai simte? I-ai scos osul? Nu o lasa asa pentru ca se poate intampla ce e mai rau!

| Saraaa2345 a răspuns (pentru doraz):

Așa e. Și noi I am dat acum 2-3 ani cățelușei noastre oase și am fost cu ea 4 zile la rând la veterinar la injecții și sa ii scoată oasele. I s au oprit puțin in gât și în stomac, din ce ne a spus veterinarul. Am avut "noroc" ca eram în curte cu ea și am văzut când mânca, astfel am văzut-o și am sunat repede la un cabinet de la noi din oraș.

| miny1234 a răspuns:

Abia astazi am observat ca nu poate deschide gura iar de mancat, mananca doar ce este tocat, iar cand ii deschid gura pe jumatate o doare si fuge (este de la dantura ori are un os ramas?), iar in sat avem un veterinar care ma mult de injectie nu stie sa faca..este incompetent