| benga94 a întrebat:

Am o intrebare, anul trecut am pus o centrala la un nou apartament, anul trecut era bine in casa la 23 de grade chiar puteam sta la maneca scurta era perfect, anul acesta, am setato la fel 23 de grade si nu mai e la fel de bine e rece,nu inteleg din ce cauza, termometrul arata 23, 2 dar nu se simnte ca anul trecut se simnte frig si naptea e cam rece, nu inteleg diferenta asta care e de fapt? astept raspunsuri!

3 răspunsuri:
| Admunssen a răspuns:

Termostatul de ambient este decalibrat. O alta cauza (ar trebui sa fiu crezut) ar fi daca apartament de sub nu este locuit. Pardoseala va fi mereu rece. Aerul rece sta jos. Spun din experienta.

| vioricavio a răspuns:

Eu am avut aceeasi problema. La un moment dat termostatul nu indica temperatura reala foarte bine si mi am luat si un termometru normal de camera pentru a sti exact temperatura. Nu stiu din ce cauza arata eronat temperatura cu cateva grade.

| AtomiculXXX a răspuns:

Vezi ca centrala mai are si un buton la care setezei treapta de caldura in calorifer. La mine este de la 1 la 5 sau poate sa fie doar cu puncte iar pe centrala sa ai niste leduri cu temperaturi nu stiu cum sa-ti explic clar... Oricum ideea e sa nu fie de acolo. Eu iarna o tin pe trapta 4 sau 60grade.