| Baltazar a întrebat:

Am o intrebare pentru cei care au papagali perusi. Miam cumparat un papagal perus, dar e foarte rau, ciupeste nu ma lasa sama joc cu el ( nimic ) il am mai mult de 1 an. As vrea niste sfaturi cum as putea sal invat ceva,. Funda plus Vot puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Piuliță a răspuns:

Aici sunt toți pașii pe care trebuie sa.i faci pentru a.l dresa.
http://www.latifa.ro/pasari/papagali/dresaj/cum-sa-dresam-perusii
funda?

5 răspunsuri:
| elenutza7275 a răspuns:

Vorbeste cu el ...si incearca sa te apropii mai mult de el. lasa-l sa zboare prin casa big grin

| Ghost a răspuns:

Dal la pisica

| pReSeNt4AnA_3438 a răspuns:

Am o vecina care are un perus ramas singur adica fara femela de 4 ani si il cheama Gogu si acum el vorbeste ce aude prin casa zice incontinuu CE NE FACEM? CE NE FACEM? CE NE FACEM?

| TeoCaramel a răspuns:

Pai...Dca vrei sa nu te mai ciupeasca trebuie sa induri putin.Adica arata-i ca nu ti-e frica de el.Sau baga un deget in cusca si plimba-l prin fata lui.Iar el vede ca tu nu vrei sa-i faci rau.Incearca poate merge ceva! Asa facea si fata mea dar acum ma lasa sa o mangai desi daca o iau in brate ma ciupeste.Te sfatuiesc sa o iei usor si atata timp cat te ciupeste sa nu o iei in brate doar sa o mangai! Sper ca te-am ajutat si salut-o din partea mea! BYE!

| teocica a răspuns:

Ai fata fetele sunt rele papagalita mea are un nume care o defineste ZuZa sau pitbull cu aripi apropo in 4 ai nu am reusit sa o educ sa nu ma mai muste Sorry "boala" asta e incurabila