| supercar72 a întrebat:

Salut, am o problema maree de 14 ani de cand stau in apartamentul asta nu am avut un gandac in casa dar din primavara am adus acasa o unitate la reparat in care erau niste gandaci si bineinteles ca au scapat s-au inmultit si acum nu stiu cum sa mai scap de ei cei mai multi sunt in bucatarie si baie. am dat cu raid in toata casa aproape un tub si tot nu au plecat, ceva solutii testate? si sa-mi spuneti prin ce locuri mai stau ca neavand asa ceva nu prea stiu doar din ce am vazut cand fug

4 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Te interesezi la firmele care vand insecticide.este otrava la fiola, am uitat cum ii spune.stiu ei.stau prin locuri ascunse, pe sub mobila labucatarie, sau baie.

| BenWilde a răspuns:

Sunt de cumparat bucati mici de otrava solida, care se lipeste pe pereti si atrage gandacii, apoi acestia o mananca si mor. Stiu ca asta este o metoda foarte practica. Nu stiu cum se numeste, sau cum ai putea sa o gasesti, pentru ca am vazut un documentar mai de mult pe Discovery. Dar stiu ca e buna metoda.

| xbugs a răspuns:

Definitiv nu ai cum sa scapi de ei. Jam vazut la televizor niste aparatr care le bagai pur si simplu in priza si alungau gandacii. Sau poti sa dai cu un spray de gandacii in casa si lasi toate geamurile /usile inchise si dupa pleci de acaa vreo 4 ore, facand asta cat mai des ai putea scapa de ei. Sau pur si simplu cheama un exterminator

| vlad1112 a răspuns:

O sa scapi usor de ei sunt magazine care vand insecticide. Te duci si ceri o fiola anti-gandacilor de bucatarie o sa iti explice cum o dizolvi cu apa, dai cu un pulverizator din acela pentru geamuri pe jos pe pereti, mai prin toate locurile inchizi camerele apoi dupa vreo ora deschizi totul si lasi sa se aeriseasca