Chiar si o foaie de carton pusa peste o suprafata perfect dreapta nu are cum sa flambeze. Nu parchetul e de vina, ci suprafata denivelata pe care a fost montat.
Din cauza ca este f subtire, ar fi trebuie sa pui sub ele nimic, sau ceva folie din aia la fel f subtire.De ce?
Pt ca fiind subtire, daca pui sub ele ceva izolator si este mai grosut, atunci ala se lasa cand calci, asa iese usor una din alta acele placi.
Deci ai fi putut sa pui direct pe cimentul ala ce spui ca ai nivelat si nu se mai intampla sa flambeze ce spui.
Iti dau alta idee mai buna, dar te costa ceva banuti.Ai deja nivelat acolo, scoti daca poti acel parchet laminat si pe cimentul ala prinzi in suruburi sau lipesti, bine ar fi sa lipesti apoi sa pui si cateva suruburi cu dibluri, lipesati placi de OSB daca stii despre ce vorbesc, placi de alea facute din aschii lipite.
Dupa ce lipesti ala de ciment, poti doar sa il lipesti, peste pui acel parchet laminat direct fara nici o izolatie, o sa ai o suprafata super, nu o sa mai flambeze, nu o sa mai intre frig prin podea.
Ce mai poti face, dupa ce pui aceste palci lipite de OSB poti pujne pe ele direct mocheta, daca ai mocheta, dar groasa, mai pufoasa, poti sa o pui direct peste acel osb, prins pe limga pereti cu sipculite f subiri batute in cuie, deci nici nu lipesti mocheta.
Stii ca pe linga pereti se pun acele scindurele sau ce or mai fi, in alea bati tinte, cuie subtiri sa tie mocheta intinsa.
Uite ce simplu, eficient si usor este.Eu asa as face, o sa ai o podea f frumoasa, utila si buna.
Montaj incorect fără respectarea normelor de montaj. De asemenea, l-ați montat pe o suprafață denivelată, nu ați respectat rosturile de dilatație, nu ați montat plăcile în sistem scară, ci o placă la nivelul celeilalte plăci.
Iar, parchetul se face din rumeguș prin presare și laminare.
NU se face din carton pentru că s-ar rupe, deteriora imediat.
Rosturile de dilatatie le-am respectat, suprafata nu am verificat-o sa vad daca e denivelata. Nu e primul parchet pe care il montez, si acesta mi s-a parut de calitate foarte proasta, desi nu a fost unul ieftin.
Nu stiu de ce am zis carton, stiam ca e vorba de rumegus
Flambeaza? Adica arde?
Pardoseala e dreapta? Exista izolatie? Acolo o fi problema.
Uita-te în dex. A fost pusa șapă autonivelantă. Cred ca e din cauza parchetului de slaba calitate.
Aș vrea să știu dacă rezistă genul ăsta de parchet (din carton presat), măcar câțiva ani.
Iata ce spune dex-ul: https://www.dex.ro/flamba
Tu te-ai uitat inainte de a-mi face recomandarea?