Usa este bine montata, asa trebuie sa funcționeze. Daca o inchizi doar cat sa iesi pana afara si vii inapoi, se inchide intr-un singur punct, fara a strange pe garnituri. Daca vrei sa o inchinzi pentru mai mult timp, ridici de maner si actionezi sistemul de inchidere in mai multe puncte, care o apasa pe garnitura.
Cand pleci de acasa, o inchizi pe garnituri si apoi o incui din cheie.
Cheama-l pe individul (ca sa nu-i zic mai urat) care ti-a montat-o, sa vina cu o nivela cu bula si sa ti-o puna la nivela. Se poate demonta si remonta. Nu-i problema.
Rama a pus-o bine, dreapta ca a pus-o cu bolobocul in tocul pe care il aveam deja pus si m-am uitat, sa fie oare din balamale?
Se poate sa nu fi reglat balamalele cum trebuie. Ele au niste suruburi din care se pot regla. Poate fi, insa, si din toc cum am spus mai sus. Daca a pus bolobocul (nivela cu bula) la mijloc si sus si jos tocul este stramb? Nu stiu ce a facut omul acolo!
La exteriorul unei case nu se pun usi de permopan,aia e magarie ce fac oamenii in RO.
La exterior se pun usi din lemn, cu cat mai gros lemnul cu atat mai bun.
Nu stiu cine o fi venit cu ideea aia cu usi din plastic sau termopan cum zic oamenii, dar bun este dara pentru aia care fac acele usi, ca fac bani, iar tu care o pui ai probleme.
Asa ceva numai in RO vezi, usi de termopan la case si la exterior inca
Rama a fost montata strâmb. Nu prea ar merge demontata că nu garantează etanșare după, dar pusa alta.
FuNnYy întreabă:
anonim_4396 întreabă: