Daca ai garantie te duci cu el de unde l-ai cumparat si iti da altul sau il repara.Succes!
Asa patesc si eu...nu stiu de ce...alea sunt efectele microundelor, si propabil tu tii mult timp sandwich-ul in cuptor.lasa-l maxim 30sec-1 min////
Nu e vorba de aburi desi asa pare.Cuptorul cu microunde are proprietatea de a incalzi fiecare molecula din alimentul respectiv.Este principiul dupa care functioneaza el. Conteaza foarte mult cat timp lasi alimentele acolo ptc daca le lasi foarte mult, cuptorul incalzeste prea tare mancarea si moleculele de apa se evapora si formeaza aburii. Incearca sa vezi ce se intampla daca lasi mancarea mai putin in cuprtorul cu microunde, poate chiar o fi vreo problema el desi, sincer, nu cred.
Mai bine baga un ou in cuptorul cu micro unde, si lasa-l la fiert cam doua minute, sa vezi ce gustos o sa fie, de nu o sa stii pe unde ti-a disparut oul din cuptorl cu microunde
Salut, din punctul meu de vedere nu se poate incalzi un sandwich, deoarece paine se face praf adica se umezeste si nu o sa mai fie buna, eu iti sspun sa-l bagi cateva secunde in toster si se va incalzi si nu se va praji.