| AnonimulX1 a întrebat:

Salut, am și eu o întrebare...
Tatăl meu a achiziționat recent fertitell, îngrășământ foliar concentrat și nu știu dacă se dau și pe căpșuni...am 15 căpșuni urcatori și nu știu cât trebuie sa pun pe frunzele lor, am dat la căpșuni pe frunze și puțin pe la rădăcini (știu ca nu-i indicat) dar am dat puțin, am folosi alea de la sgrasatoare care fac puf, puf laughing) și am dat de câteva ori(4 5 ori) și nu știu dacă trebuie mai mult sau puțin...
Dacă tot am spus de acești căpșuni urcatori, sa-mi spuneți și în cât timp cresc de 2 metri, am înțeles ca atât cresc ei și nu sunt foarte mari de 10 cm uni, nu pot atașa poze ca i-as fi aratat. Mersi pentru ajutor!

2 răspunsuri:
| oglindasultanului a răspuns:

Ce ingrasamant pui tu pe frunze, eu n-am auzit de asa ceva. Puteai sa cauti singurel pe google sau sa-i intrebi pe parinti https://agroinnovation.ro/product/fertitell/
Nu scrie nimic de capsuni, lasa-i pe ei, nu va mai bagati voi sa incurcati.

| AnonimulX1 explică (pentru oglindasultanului):

Mdalaughing, cum sa ți spun eu...
Nu am 10 ani ca să ii las pe ei, ei nu au asa mult timp liber + d asta eu am cumpărat căpșuni (din banii lor, bineinteles laughing)) și de când i-am luat, am avut doar eu responsabilitatea de ai creste (de ai uda, prasii, etc) el a luat deoarece mi se păreau ca s cam mici și a luat aceasta soluție, nu am fost de fata sa întreb eu vânzătoarea mai multe detalii. Soluția aia trebuie folosita la un teren mai mare dar eu am 3 m lungime și 3 lățime unde am căpșuni cu o lățime între ele (căpșuni) de 40 cm cred. Nu știu cât trebuie dat pe aceasta porțiune deoarece nu vr sa dau și pe pământ happy. Mersi!