Eu folosesc Ariel sau Persil pentru masina de spalat, detergent la cutie, nu cel lichid.Pe detergenti scrie care sunt pentru rufe colorate sau albe sau normal, cu sau fara balsam pentru rufe.Am folosit si Tide si am incercat si altii ca nu aveam ce folosesc deobicei.Ariel si Persil curata mai bine parca.Detergent lichid nu folosesc ca parca nu se duce la limpezire, dar voi lua poate o data ca oricum dupa ce masina de spalat termina programul mai bag o clatire.Prefer detergentii care sunt pentru rufe colorate si albe si nu doar pentru albe sau doar colorate sau doar negre. Daca vreau sa bag rufe albe si sa se curete mai bine pun Vanish, dar rar.Si Perwol e bun.In general cam orice detergent e bun, dar parca unele curata mai bine si miros frumos.Nu folosesc clor asta daca mai exista pentru masina de spalat care se pune un capacel cu detergentul.Nu pot sa sufar clorul pentru rufe si de fapt nici alti detergenti pentru pete care miros urat.Pentru rufe colorate sau albe folosesc acelasi detergent.
Tide pentru ambele. Are un miros discret si spala bine. Am spalat dinttodeauna cu el, o singura data am incercat altceva si a fost un dezastru asa ca nu-l mai schimb.
Pentru spalare automata eu sunt foarte multumita de pernutele de la Ariel (mov pentru rufe colorate, verzi pentru rufe albe). Nu mai este nevoie sa folosesti balsam si calgon, nu ocupa spatiu de depozitare. Daca rufele sunt foarte murdare se pot pune doua pernute. Iar pentru spalare manuala folosesc Dero cu aloe vera cu flori de balsam pentru ca lasa un miros placut, hainele raman moi si nu este atat de puternic precum Tide, care in timp taie tesatura.
Ariel e super bun pentru ca nu o sa mai fie nici o pata si o sa miroasa si frumosFunda:X
Servus @Victor1Vlad! Eu spăl de ani de zile cu Ariel granule și cu Persil lichid atât rufele albe cât și pe cele colorate. Nu este snobism, dar pot să-ți spun că aceeași detergenți fabricați la noi nu au aceeași calitate cu cei produși de exemplu în Germania. Obișnuiesc să pun doza necesară direct în cuva mașinii de spălat. Dacă rufele mele au pete, să nu râzi, pe lângă detergent pun foarte puțin Fairy pentru vase (în acest micșorez doza de detergent ).
O zi cu zâmbet să ai!
Omo este la ora actuala cel mai bun si am mai gasit si sanno maxima care este un detergent bio produs in israel! Si balsamul produs de aceasta firma este de nota 10!
Ariel pulbere si pentru rufe albe, si pentru colorate. pernutele fac surprize si mai lasa polietilena lipita pe rufe - cana speli la temperatura joasa -, cel lichid e bun si el, dar mai scump. si ca balsam - lenorul.